Reluxa

Egyedi méretre gyártott reluxa, tartós 0,18-0,20 mm-es alumínium lamellákkal. 7 szerkezet színből és 23 különböző lamella színből választhat. Gyártás ideje: 4-6 munkanap

Reluxa
Szűrők mutatása

Mind a(z) 2 találat megjelenítése

Szűrők mutatása

Mind a(z) 2 találat megjelenítése

Gyártásunk során 16 és 25 milliméteres domborított alumínium lamellát használunk. A 16 mm-es lamella szélességet elsősorban kisebb felületű nyílászárókra javasoljuk. Más gyártóktól eltérően mi legalább 0,18-0,20mm-es lamellavastagságot használunk, így a termék sokkal stabilabb és nagyobb szélességek esetén is megbízhatóan működik.

Reluxa, mint hőszigetelő

A reluxa, hasonlóan a többi árnyékolóhoz, hőszigetelő tulajdonságokkal rendelkezik. Az ablaktól néhány centiméterre helyezkedik el, ezért nyáron kint tartja a meleget, télen a hideget. Tisztántartását könnyedén végezhetjük, leszerelés nélkül tisztíthatjuk.

Reluxa árak

Népszerűségét annak köszönheti, hogy esztétikus megoldást nyújt elérhető áron, és felszerelése rendkívül egyszerű.

Egyedi méretű reluxa

A reluxa szerkezet színét igazíthatja a nyílászáró színéhez, a lamella színeit széles színválasztékból választhatja ki, így remekül illesztheti otthonának hangulatához. A tetőtéri vagy a bukó-nyíló ablakokhoz készülhetnek a reluxák feszítőhuzalos megvezetéssel is, így az árnyékoló az ablak bármelyik pozíciójában az üveg síkjával egy vonalban marad. Amennyiben egyedi formájú reluxát szeretne, megvalósítjuk elképzelését!

A reluxákat működtethetjük gyöngylánccal, vagy elérhető az üvegpálcás kialakítása is. A motorizált változatok természetesen összeköthetőek fényérzékelőkkel, így napközben nagyjából konstans fényviszonyokat tarthatunk irodánkban, otthonunkban. Amennyiben ezzel kapcsolatos kérdése van, keresse Ügyfélszolgálatunkat.