Hívjon minket: +36 70 308 0787

Ingyenes szállítás 150 000 Ft fölött*

Reluxa

Egyedi méretre gyártott reluxák, széles színválasztékban, nagy mérethatárokkal, beszereléssel együtt. A reluxa elegáns beltéri árnyékoló lakásokba, irodákba és nagy előnyük, hogy fokozatmentes fényerő-szabályozást lehet megvalósítani velük a lamellák szögének állításával. Gyártási idő: 5 – 8 munkanap, egyedi színek esetén 10-15 munkanap.

reluxa
reluxa
Szűrők mutatása

Mind a(z) 4 találat megjelenítve

Mind a(z) 4 találat megjelenítve

Reluxa irodába, otthonunkba

Nagy népszerűségnek örvendő belső árnyékoló, melyet legelső termékeink között kezdtünk el gyártani. Folyamatosan korszerűsödött az idők során és mára természetesen megváltozott a felépítése és felhasználási területe is. Kezdetben irodákban kezdték el használni, de az évek során kifinomodott megjelenésének köszönhetően lakások árnyékolására és dekorációjára is alkalmas.

reluxa

Gyártásunk során 16, 25 és az 50 milliméteres domborított alumínium reluxa lamellát használunk. A 16 mm-es lamella szélességet elsősorban kisebb felületű nyílászárókra javasoljuk. Más gyártóktól eltérően mi legalább 0,18-0,20mm-es lamellavastagságot használunk, így a termék sokkal stabilabb és nagyobb szélességek esetén is megbízhatóan működik.

Működtetésük tekintetében megkülönböztetünk:

  • gyöngyláncos reluxát – Az alumínium reluxa lamellák szögét, illetve pozícióját gyöngylánc segítségével állítjuk
  • üvegpálcás reluxát – A reluxa függőleges pozícióját egy zsinórral állítjuk, a lamellák szögét egy üvegpálca forgatásával.
  • motoros reluxát – a reluxát motorral mozgatjuk, a legnagyobb felületek ebben a kivitelben elérhetőek.

Reluxa árak

Népszerűségét annak köszönheti, hogy esztétikus megoldást nyújt elérhető áron, és felszerelése rendkívül egyszerű. Árképzése az árnyékolandó felület mérete szerint történik.

A reluxa, hasonlóan a többi árnyékolóhoz, hőszigetelő tulajdonságokkal rendelkezik. Az ablaktól néhány centiméterre helyezkedik el, ezért nyáron kint tartja a meleget, télen a hideget. Tisztán tartása egyszerű, leszerelés nélkül tisztíthatjuk.

reluxa irodába

Egyedi méretű reluxa, széles színválaszték

A reluxa roló szerkezet színét igazíthatja a nyílászáró színéhez, a lamella színeit széles színválasztékból választhatja ki, így könnyen megtalálhatja az otthonához legjobban illőt. A tetőtéri vagy a bukó-nyíló ablakokhoz készülhetnek a reluxák feszítőhuzalos megvezetéssel is, így az árnyékoló az ablak bármelyik pozíciójában az üveg síkjával egy vonalban marad. Amennyiben egyedi formájú reluxát szeretne, megvalósítjuk elképzelését!

A reluxákat működtethetjük gyöngylánccal, vagy elérhető az üvegpálcás kialakítása is. A motorizált változatok természetesen összeköthetőek fényérzékelőkkel, így napközben nagyjából konstans fényviszonyokat tarthatunk irodánkban, otthonunkban. Amennyiben ezzel kapcsolatos kérdése van, keresse Ügyfélszolgálatunkat.

Reluxa mérési útmutató

Felszereléstől függően más-más szempontokat kell megvizsgálni a pontos lemérés érdekében.  Először is azt kell eldönteni, hova szeretnénk felhelyezni? 

Üvegsíkra szerelés esetén 
Nem javasolt ha az üvegléc ívelt, mert nem lesz esztétikus a végeredmény. Közvetlenül az üveg előtt lefutó lamellák esetén az ablaküveg szélességét és magasságát kell megadni. A felszerelésnél a karnist a felső üveglécbe kell csavarozni alulról felfelé az ablaküveg síkjába.

Ablakszárnyra szerelés esetén
Az üvegléc szélességéhez  jobb és bal oldalt 20 mm-et  adunk hozzá, valamint az üvegléc magasságához 50 mm-et kell rászámolni.   felszerelésnél karnist az üvegléc fölé kell csavarozni.
Ablakszárnyra csak az üvegpálcás reluxa szerelhető!

Mérethatárok: (Szélesség x Magasság)

Üvegpálcás reluxa
(Maximum: 200 cm x 240 cm)

Gyöngyláncos reluxa
(Maximum 250 cm x 240 cm)

Prémium reluxa
(Maximum 400 cm x 220 cm)

Motoros reluxa
(Maximum 400 cm x 350 cm)

Szűrés ár alapján
Vegye fel velünk a kapcsolatot

Forduljon hozzánk bizalommal, és szakértőink segítenek az Önnek legmegfelelőbb árnyékoló kiválasztásában!

Keresse ügyfélszolgálatunkat a +36 70 30 80 787-es számon, vagy írjon nekünk űrlapunkon vagy az [email protected] e-mail címre.

Ingyenes kiszállítás

150 000 Ft fölött*

Előzetes felmérés

Igény esetén

Garancia

Szakszerű beszerelés esetén

100% Biztonságos fizetés

Online vagy készpénzben

Szűrés ár alapján