Hívjon minket: +36 70 308 0787

Ingyenes szállítás 150 000 Ft fölött*

Szúnyogháló ajtóra

Szúnyogháló ajtóra nyíló és toló kivitelben, alumínium kerettel. Gyártási idő 3-5 munkanap.

Szúnyogháló ajtóra
Szűrők mutatása

Mind a(z) 4 találat megjelenítve

Mind a(z) 4 találat megjelenítve

Szúnyogháló ajtóra – hogy ne kelljen a szellőztetés miatt aggódni

Szúnyogháló ajtóink tervezésekor elsődleges azt vettük figyelembe, hogy minden típusú ajtóhoz és enteriőrhöz mindenki megtalálja a megfelelő megoldást. Mindenki vágyik a nyári este hűsítő levegőjére, anélkül, hogy egy-egy zümmögő megkeserítse utána éjszakánkat.

Általában az ajtók a legnagyobb felületű nyílászárói egy ingatlannak, így fontos, hogy ezeket is megfelelő védelemmel lássuk el. Két típusú szúnyoghálót kínálunk ajtóra, a nyíló szúnyoghálós ajtót, és a tolóajtós szúnyoghálót.

Nyíló szúnyoghálós ajtó

Szúnyogháló ajtók esetén a legegyszerűbb és legpraktikusabb megoldás a nyíló szúnyogháló ajtó, hiszen a masszív extrudált alumínium keret stabilan és feszesen tartja az üvegszálas hálót, a rúgós zsanér pedig vissza is csukja utánunk még ha épp tele is a kezünk. A mágneszáras rögzítés épp elég ahhoz, hogy a szél ne tudja kinyitni, mégis könnyedén kézzel nyithassuk.

Ajtók védelmére ideális megoldás, mert nyitása ugyanolyan természetes mozdulat, mint az ajtóké, zárását a zsanérba épített rúgó segíti, valamint mágnes. A teljes alumínium színválasztékunk elérhető, választhatnak az alap színek közé tartozó fehér és barna alumínium keretekből, faeres színekből, illetve a teljes RAL skála színeiből.

Minden nyíló ajtó rendelkezik keresztmerevítővel, ami megkönnyíti a nyitást és garantálja a tartósságot, minimálissá téve a lógás esélyét, igény esetén pedig további alsó merevítéssel tudjuk ellátni a nyíló ajtókat (merevítő nélküli kivitelt nem gyártunk). Felszerelhetőek alapesetben a normál üvegszálas szúnyoghálóval vagy akár “kutyabiztos” műanyag hálóval is igény esetén legyártjuk.

Toló szúnyoghálós ajtó

A nagyméretű toló kivitelű ajtók és üvegfalak ideális rovarvédelme lehetséges ugyanolyan oldalirányba mozgatott toló szúnyogháló ajtókkal is. Mivel a nyitás mozdulata azonos a nyílászáróéval és helyet sem vesz el a térből, ezért toló szerkezetekhez szinte minden esetben ezt javasoljuk, sőt kiválóan működik nyíló vagy két szárnyas középen felnyíló ajtókkal is. Készülhet dupla kivitelben is, így három-tagú szerkezetekhez helytakarékosan alkalmazható.

Extrudált alumíniumból készülő nyíló ajtóink kivívták vásárlóink elismerését tartósságukkal és megbízhatóságukkal. A teljes alumínium színválasztékunk elérhető, azaz a teljes RAL skála valamint a faerezetek. A tolóajtók nem rendelkeznek keresztmerevítéssel, mivel függesztett felépítésüknél fogva nem szükséges, de akár esztétikai okokból, akár a tervezett igénybevétel miatt természetesen opcionálisan van lehetőség keresztmerevítővel történő szerelésre is.

Szűrés ár alapján
Legnépszerűbb termékeink
Vegye fel velünk a kapcsolatot

Forduljon hozzánk bizalommal, és szakértőink segítenek az Önnek legmegfelelőbb árnyékoló kiválasztásában!

Keresse ügyfélszolgálatunkat a +36 70 30 80 787-es számon, vagy írjon nekünk űrlapunkon vagy az [email protected] e-mail címre.

Ingyenes kiszállítás

150 000 Ft fölött*

Előzetes felmérés

Igény esetén

Garancia

Szakszerű beszerelés esetén

100% Biztonságos fizetés

Online vagy készpénzben

Szűrés ár alapján
Legnépszerűbb termékeink