Hívjon minket: +36 70 308 0787

Ingyenes szállítás 150 000 Ft fölött*

Elektromos redőnyök a korszerűség és a megbízhatóság jegyében

A Smart Home által gyártott innovatív motoros vezérlésekkel szerelt alumínium redőnyök komfortossá tehetik mindennapjaid. A komfort mellett jelentős mennyiségű energiát spórolhatsz meg és biztonságosabbá teheted otthonod. A hosszútávú megoldás biztos pontja a Smart Home 5 éves gyártói garanciája a beszerelt motorokra, illetve a minőségi alumínium arriterezett redőnylécek.

Tökéletes fényviszonyok egyetlen gombnyomásra, bármely napszakban

Képzelje el, amint reggelente arra ébred, hogy az ébresztője csengésével együtt a redőnyei is önműködően felhúzzák magukat. Este pedig, amikor lemegy a nap, a redőnyök is követik, elrejtve otthonát a kíváncsi tekintetek elől. De éppen így tudják, mi a dolguk vihar, vagy túlságosan hideg időjárás, illetve nagy hőség esetén. A Smart Home érzékelőkkel ellátott, intelligens redőnyvezérlő rendszerei automatikusan elvégzik ezeket a feladatokat az Ön igényeinek vagy az időjárási viszonyoknak megfelelően, maximális komfortérzetet biztosítva Önnek és családjának.

Okoseszközökről működtethető
elektromos-redony-okosotthon_1

Applikáció segítségével a redőnyök távolról is vezérelhetőek, és képesek együttműködni a lakás okoseszközeivel

Energiatakarékos megoldás
motoros-redony-energiatakarekossag_1

A beépített érzékelők segítségével a redőny képes alkalmazkodni a mindenkori külső környezeti tényezőkhöz

Elérhető áron
elektromos-redony-elerheto-aron_1

Kedvező áruknak és az állandó raktárkészletnek köszönhetően a motorizált redőnyök minden család számára elérhetőek

Okosotthon integráció – Smart Home

Beépített szenzorok

A vezérlés nem csak időzíthető, de a különböző szenzoroknak köszönhetően képes érzékelni a fényt, szelet és hőmérsékletet. A beállításainak megfelelően automatikusan mozgatja a szerkezeteket az optimális árnyékolás, védelem, vagy komfort szempontjait figyelembe véve.

smart home motor
smart home okosotthon

Okosotthon integráció

Egy okosredőny képes kommunikálni az egyéb hálózatba kötött eszközökkel is annak érdekében, hogy a fényviszonyok, vagy a belső hőmérséklet megtartásával otthona a lehető leghatékonyabb energiafelhasználással működjön. Integrált vezérlésének köszönhetően bárhonnan, bármikor működtethető.

Applikáció

A Smart Home Bidi rendszerű motorjai applikációval, okoseszközökről is egyszerűen irányíthatóak, így egyetlen gombnyomással mozgathatjuk otthonunk összes redőnyét. Az érzékelőkkel összehangoltan működő vezérlés előre beidőzíthető, és különféle programok állíthatóak be hozzá a hét napjaira.

smart home okosotthon applikáció

Bizonytalan a döntésében, milyen redőnyt szeretne pontosan és mi a legoptimálisabb automatizálási lehetőség? Keressen minket és 1 munkanapon belül részletes ajánlatot küldünk.

Smart Home kapcsolós motorok - Ismerje meg kapcsolós motorjainkat!

Smart Home – élen az automatizálásban

Smart Home jelentős szakmai múlttal rendelkezik az árnyékolástechnika, és azon belül is az automatizálás területén. Több mint 30 éve gyártanak árnyékolástechnikai motorokat és vezérlőelemeket. Az élenjáró technológiáknak és folyamatos fejlesztéseknek köszönhetően termékeink megbízhatóak és magas minőségűek, amire 5 év gyártói garanciát vállalnak. Küldetésük, hogy igényes, precíz és megbízható termékeinkkel segítsék ügyfeleiket otthonainak élhetőbbé tételét – mert mind ismerjük a mondást: „Mindenhol jó, de a legjobb otthon!”.

smart home
Vegye fel velünk a kapcsolatot

és segítünk megtalálni a tökéletes megoldást az Ön igényeire szabva!

Ingyenes kiszállítás

150 000 Ft fölött*

Előzetes felmérés

Igény esetén

Garancia

Szakszerű beszerelés esetén

100% Biztonságos fizetés

Online vagy készpénzben