Hívjon minket: +36 70 308 0787

Ingyenes szállítás 150 000 Ft fölött*

Környezetvédelem

Környezetvédelmi célkitűzés:

Termékeink gyártása és forgalmazása során is rendkívül fontosnak tartjuk a környezetvédelemi szempontokat. Földünk védelme, erőforrásainak megóvása cégünk alapvető elve. Az általunk forgalmazott termékek, technológiailag és funkcionálisan is hozzá járulnak az energiahatékonysághoz, a kialakuló energiaveszteség minimalizálásával.  A termékek alkatrészei többségükben újrahasznosíthatóak (alumínium, acél, polipropilén, ABS, PVC) így élettartamuk végén szétszerelve és külön gyűjtve a nyersanyaguk visszanyerhető. A gyártási technológia során nem alkalmazunk olyan segédanyagokat, melyek nehéz fémeket vagy más veszélyes anyagokat tartalmaznak.

A termékeket csak a szükséges minimális csomagolással látjuk el abból a célból, hogy a beépítés helyszínéig minél kisebb lehessen a sérülés esélye ugyanakkor a fuvareszköznek minél kisebb terhet legyen szükséges szállítani, illetve minél kevesebb csomagolóanyag menjen veszendőbe. Anyaghasználatban az újrahasznosítható hullámpapírt részesítjük előnyben.

Árucikkeink működtetése is az ökológiai szempontok figyelembevételével lehetséges. Ezen felül speciális, hosszú időtartamú és beépített cikkeink előállítása kevesebb természeti erőforrást igényelnek. Minőségi termékeink, hosszútávú megbízhatósága és tartóssága miatt -szemben a silányabb minőségű termékekkel- nem igényelnek újra gyártást, ami nagymértékben csökkenti a káros anyag kibocsájtást és a felesleges melléktermék felhalmozását. Cégünk folyamatosan figyelemmel kíséri a technológiai újításokat és a környezetvédelmi ajánlásokat. Célunk, hogy az előállítástól a beszerelésen át, szolgáltatásaink, termékein mindig a környezet kímélésével kerüljenek vásárlóink otthonaiba.

Ingyenes kiszállítás

150 000 Ft fölött*

Előzetes felmérés

Igény esetén

Garancia

Szakszerű beszerelés esetén

100% Biztonságos fizetés

Online vagy készpénzben