Hívjon minket: +36 70 308 0787

Ingyenes szállítás 150 000 Ft fölött*

Okos
rendszerek

Vezérelje otthonát könnyedén

Kényelem és energiamegtakarítás

 • Kapkodás helyett ellenőrzés

Nem emlékszik, hogy lekapcsolta-e világítását? Semmi baj, ha ez csak munkába menet jut eszébe, egy gombnyomással le tudja kapcsolni az applikáción keresztül.

 • Környezettudatosság

Évszaktól függően is beállíthatja árnyékolóinak működését, nyáron, ha már nem tűzi ablakát a nap délután, árnyékolóját automatizálhatja, hogy ilyenkor automatikusan felemelkedjenek, megspórolva számos energiát.

 • Vezérlés

Hangvezérléssel is irányíthatja berendezéseit az Amazon Alexa, vagy a Google Asszisztens segítségével. Okos eszközeit egyesével, de csoportosan is vezérelheti.

 • Intelligens szenzorok

Az időjárás okozta károkat is megakadályozhatja különböző érzékelők segítségével. Szélérzékelővel felszerelt napellenző maximális védelemben van, hiszen az érzékelő ahogy erős szelet érzékel parancsot ad árnyékolójának, hogy csukódjon be, az esetleges károk megelőzése érdekében.

Intelligens épületvezérlés

A különböző érzékelők segítségével eszközei kommunikálnak egymással, jelzéseket adnak le, szabályozzák egymást, a központi rendszer ezeket a parancsokat összegyűjti és végrehajtja. Ön bármikor, bárhonnan betekintést kap otthona állapotáról és parancsokat adhat neki.

okosotthon vezérlés

Vegye kézbe az irányítást

Árnyékolók

Biztonsági rendszer

Hőmérséklet

Világítás

Nyitás/Zárás

Vezérlés távolról is

Árnyékolók

Biztonsági rendszer

Hőmérséklet

Világítás

Nyitás/Zárás

Vezérlés távolról is

okosotthon vezérlés

Maximális biztonság

Nem kell aggódnia többé, vagy kapkodnia, idegeskednie, ugyanis ellenőrizheti magát, illetve lakását, az esetleges elmaradt feladatokat egy gombnyomással elvégezheti az applikáció segítségével.

Az intelligens otthonok azon túl, hogy kényelmessé teszik életünket, számos energiát és pénzt spórolnak meg a tulajdonosának.

Napszakhoz, illetve akár időjáráshoz igazíthatja otthonának működését, maximális biztonság és energiamegtakarítás mellett.

Milyen további előnyei vannak?
A legnépszerűbb megoldások

Több mint automatizálás – ésszerűség

Az utóbbi időben ez vált az elektromos szerelvény- és motor-gyártóknál a legkiemeltebb területté. Bár vannak hozzá nem értők akik szerint felesleges vagy bonyolult, de energiamegtakarításuk és biztonsági potenciálijuk a korszerű házaknak elengedhetetlen kellékévé tette ezt a termékkört.

Fontos azonban különbséget tennünk árnyékoló távirányítás,  árnyékoló-vezérlés és épület-vezérlés között.

A távirányítás legegyszerűbb eset, amikor gyakorlatilag csak az árnyékolók mozgatásáról van szó rádiós rendszerekkel. Lehet persze kombinálni rádiós fény, szél, csapadék szenzorokkal, idő-vezérlő eszközökkel így bizonyos funkciókban már megközelítheti a vezérlő rendszerek szintjét is (Becker Centronic, Somfy RTS). Fontos azonban tudni, hogy a távirányítások között is óriási különbségek vannak! Míg a korszerű IO vagy B-Tronic rendszerek titkosított és kétkulcsos kommunikációt folytatnak, addig az olcsó távol keleti távirányítók jeleit könnyedén le tudják másolni a betörők.

 

Az árnyékoló-vezérlés képes rá, hogy időjárás függvényében, nap járást követve, előre beállított időpontokban, pillanatnyi felhasználói igény szerint, vagy riasztó/tűzjelző rendszer jelzésére lépjen működésbe, és gyakran távmenedzsment funkciókkal is ellátható (Somfy Animeo, Vestamatic System) így akár az interneten, akár mobiltelefonról lehetséges a ház teljes bezárása, vagy jelenlétszimuláció a betörések elkerülése érdekében.

Lehetővé teszi, hogy beavatkozás nélkül a nap folyamán a fényviszonyokat az ideális keretek között tartsuk, kinn tartva a hőt áramot spóroljunk a klímaberendezés működésén. Családi háznál például estére a redőnyök automatikusan bezárathatók, hogy télen légréteget képezve az ablak előtt további hőt és ezzel energiát takarítsunk meg.

Ha pedig megszólal a riasztó az egész épületet azonnal lezárható, tűzjelzésnél pedig minden nyílászárót szabaddá tenni, csökkentve ezzel a kockázatokat. Szélvihar esetén egyetlen szenzor információi juttat el az összes szükséges árnyékolóhoz, így behúzzák a vászon árnyékolókat, mint a karos napellenző, a screen, és leeresztik a redőnyöket védve az üvegeket.

Az épület-vezérlés már egy magasabb szintű szabályzási és vezérlési rendszer, melynek csak egyik eleme az árnyékoló vezérlés, kiterjed a:

 • fűtés és klíma-rendszerre
 • szellőztetésre
 • elektromos hálózatra
 • világításra
 • öntöző rendszerekre
 • riasztó és tűzjelző berendezésekre
 • multimédiás eszközökre és szolgáltatásokra
 • kapunyitó és belső kommunikációs rendszerekre
 • uszodagépészetre, használati melegvíz előállításra

…és még rengeteg más szolgáltatásra is.

A legfontosabb érv az épületvezérlés mellett mégis az hogy megbízható és teljes mértékben testreszabható rendszert kapunk, ami rugalmasan bővíthető és tovább fejleszthető. Az pedig természetes, hogy a különböző alrendszerek egymással szinergikusan együttműködve további energiát takarítanak meg, valamint rengeteg párhuzamosan kiépítendő érzékelő és fölösleges kábelezés spórolható meg magasabb üzembiztonságot nyújtva.

Vegye fel velünk a kapcsolatot

és segítünk megtalálni a tökéletes megoldást az Ön igényeire szabva!

Ingyenes kiszállítás

150 000 Ft fölött*

Előzetes felmérés

Igény esetén

Garancia

Szakszerű beszerelés esetén

100% Biztonságos fizetés

Online vagy készpénzben