Hívjon minket: +36 70 308 0787

Ingyenes szállítás 150 000 Ft fölött*

Redőnylefutó sín

alumínium redőnylefutó szúnyoghálós
Szűrők mutatása

Mind a(z) 8 találat megjelenítve

Redőnylefutó sínek – a redőny nélkülözhetetlen alkatrészei

A redőnyök önhordó szerkezetek, avagy a redőny tokszerkezetét a fölszerelt lefutó sínek tartják. Emellett a redőny lamellák a lefutó sínben futnak le, így érthetően nélkülözhetetlen elemei redőnyeink hosszútávú, megbízható működésének.

Legyen szó újépítésű társasházak beépített vakolható tokrendszeréhez szükséges lefutókról, vagy gerébtokos beépített rendszerekhez szükséges lefutókról, kínálatunkban megtalál mindent. Az alumínium lefutók saját tervezésünk alapján készülnek, ez garantálja a kompromisszum nélküli minőséget, elérhető áron.

Alumínium rendszerű lefutóink fehér, barna és antracit szín mellett elérhetőek RAL színben is. A festési eljárásunk a színazonosságra és az időtállóságra ad garanciát. Redőnylefutóink elérhetőek mind műanyag, mind alumínium kivitelben, melyet minden esetben egyedi méretre vágunk le, a megrendelői igények szerint.

Gyári körülmények között kefézve

A lefutók nútjaiba típus függvényében kefét vagy gumit húzunk és gyári körülmények között rögzítjük benne. A kefe felel a hosszútávú csendes, hangtalan működésért, amellett, hogy védi a redőny léceket a sérüléstől.

Lefutóinkat minden esetben gyári körülmények között kifúrjuk, ami a felszereléshez szükséges. (A lefutók fúrásához csapos fúróra van szükségünk, a csavarhelyek eltakarására csavartakaró alkalmazása esztétikus megoldást jelent.)

Lefutók típusai, felhasználásuk

Alumínium és műanyag redőnylefutó
Eltérés az anyagukban van, mindkettő 22×53 mm, szúnyogháló nélküli redőnyökhöz használjuk! 37 mm – 43 mm-es méretű redőny lécek mozgathatók benne.

Alumínium és műanyag szúnyoghálóval kombinált lefutó
Méretük 38×53 mm, a lefutó két kamrából áll, az egyikben az integrált rolós szúnyoghálót tudjuk mozgatni, másikban pedig a redőnypalástot. 37 mm – 43 mm-es méretű redőny lécek mozgathatók benne.

Kamra nélküli lefutó
Elsősorban felújítások esetén, illetve gerébtokos, beépített redőnyrendszerek esetén használható redőnylefutó. 22×29 mm-es 42 mm-es lécekhez, a 29×43 mm-es 43-55 mm-es lécekkel kompatibilis. Ez a típusú redőnylefutó oldalról rögzíthető csak, szemből nem. (A csavar fejének a lefutóban van egy kialakított hely, ami a redőny lamellák zavartalan mozgatásáért.

Red-Rel - közvetlenül a gyártótól

Szakértő ügyfélszolgálat, gyártási idő

A gyártás alap színű profilok esetén 3 munkanap, RAL színű profilok esetén 5-8 munkanapot vesz igénybe a festés is. Ez az idő az egyedi méretre való vágást, kefézést és gumizást, illetve a csomagolást foglalja magába.

Amennyiben nem biztos abban, hogy pontosan milyen típusú redőny alkatrészre van szüksége, szeretné megnézni a fölhasznált anyagok minőségét, abban az esetben várjuk bemutatótermünkben, gyárunkban. Itt szakértő kollégáink minden kérdésre részletes választ tudnak adni.

Szűrés ár alapján
Legnépszerűbb termékeink
Vegye fel velünk a kapcsolatot

Forduljon hozzánk bizalommal, és szakértőink segítenek az Önnek legmegfelelőbb árnyékoló kiválasztásában!

Keresse ügyfélszolgálatunkat a +36 70 30 80 787-es számon, vagy írjon nekünk űrlapunkon vagy az [email protected] e-mail címre.

Ingyenes kiszállítás

150 000 Ft fölött*

Előzetes felmérés

Igény esetén

Garancia

Szakszerű beszerelés esetén

100% Biztonságos fizetés

Online vagy készpénzben

Szűrés ár alapján
Legnépszerűbb termékeink