Hívjon minket: +36 70 308 0787

Ingyenes szállítás 150 000 Ft fölött*

Motorok és távirányítás

Árnyékolókhoz motorok és távirányítók, Somfy, Becker, Smart Home termékek. Rendeljen  online és tegye kényelmessé árnyékolóinak mozgatását.

okosotthon
okosotthon
Szűrők mutatása

1–12 termék, összesen 41 db

Hatékonyság és takarékosság – nemcsak kényelem

Bár még sokan tekintik extra felszereltségnek az árnyékolók motoros meghajtását de könnyű rájönni az előnyeire használat közben, különösen, ha nagy felületű nagy tömegű redőnyöket kell mozgatni vagy egy ajtó elé szerelt redőnyt kívülről és belülről is működtetni.

A korszerű motorok ma már nem csupán mozgatják az árnyékolókat de megóvják épségüket is, mert ha valami hiba merülne fel, vagy akadály kerülne az útjukba nem engedni sérülni a szerkezetet. Könnyen automatizálhatóak is, rendszerbe szervezhetőek, riasztó vagy tűzjelző rendszerrel összeköthetőek, legtöbb esetben akár kábelezés nélkül is.

Kínálatunkban a német Becker, a francia Somfy és az olasz Roger termékei szerepelnek, mivel mind 5 éves garanciájukkal mind az elmúlt két évtized során tapasztalt alacsony meghibásodási számaikkal bizonyították, hogy valóban minőségi termékek és befektetések.

Szűrés ár alapján
Vegye fel velünk a kapcsolatot

Forduljon hozzánk bizalommal, és szakértőink segítenek az Önnek legmegfelelőbb árnyékoló kiválasztásában!

Keresse ügyfélszolgálatunkat a +36 70 30 80 787-es számon, vagy írjon nekünk űrlapunkon vagy az [email protected] e-mail címre.

Ingyenes kiszállítás

150 000 Ft fölött*

Előzetes felmérés

Igény esetén

Garancia

Szakszerű beszerelés esetén

100% Biztonságos fizetés

Online vagy készpénzben

Szűrés ár alapján