Hívjon minket: +36 70 308 0787

Ingyenes szállítás 150 000 Ft fölött*

Becker SWS641-II

169 890 Ft

Becker SWS641 napelemes szél-fényérzékelő, távirányítóval

Becker SWS641-II szél és fényérzékelő

Napelemes rádiós szél-fényérzékelő, távirányítóval.

A Becker-féle Centronic rendszer egy titkosított, biztonságos, ugrókódos rendszer, mely lehetővé teszi a különféle lámpák, árnyékolók és egyéb eszközök biztonságos rádiós működését 866 Mhz-en.

Különböző szél és fény határértékek különböző ányékolókhoz? A Becker szél-fény vezérlésű távirányítóival (SWC széria) és a különféle szél-fény érzékelőivel hatékony védelmet nyújthat árnyékolóinak és háztartaási eszközeinek, bútorainak.

SWS641

A szett részei:

  • SWC 441: A termékkel egy, illetve több napellenzőt lehet vezérelni és a megfelelő beállító szettel az árnyékoló-határértéket illetve szélerősséget beállítani. A készüléket rendkívül egyszerű használat jellemzi
  • SC 861: szélerősség mérése, pontos fényérzékelés, energiatakarékos, nincs kábelezéssel járó kosz, rádiós összeköttetés a motorral, modern, formatervezett szél és fényérzékelő, küszöbértékek programozhatóság.

(A meghibásodott, törött távirányító pótolható. Az elvesztett vagy ellopott távirányító kizárható a rendszerből, így illetéktelen kezekben nem ad visszaélésre lehetőséget.)

A termék német gyártmány.

További információk

Garancia

Gyártási / Átadási idő

Szereléshez szükséges gyakorlat

Ingyenes kiszállítás

150 000 Ft fölött*

Előzetes felmérés

Igény esetén

Garancia

Szakszerű beszerelés esetén

100% Biztonságos fizetés

Online vagy készpénzben