Alumínium redőny szúnyoghálóval – vakolható kivitelben

44 990 Ft

Alumínium redőny a minőségi kivitelű redőny.

Ingyenes kiszállítás 150 000 Ft fölött

Bizonytalan, hogy mire is van szüksége? Kérjen visszahívást!

Ha nem tudja biztosan, hogy ez az árnyékoló a legjobb választás-e az Ön számára, vagy elveszett a méretek és kivitelezési lehetőségek között, akkor adja meg adatait, mi visszahívjuk és egy ingyenes konzultáció során segítünk választani!

Alumínium redőny szúnyoghálóval 

Tartós megoldás árnyékolásra
Minőségi kivitelű alumínium redőny, mely valóban a ház éke lehet! Kiforrott technika, minőségi alkatrészekből, precíz összeszereléssel: biztonságot és komfortot növelő termék. Vakolható kivitelnek köszönhetően rejtve illeszkednek a homlokzatba, mégis ha szükség adódik rá, bontás nélkül könnyedén javíthatóak vagy bővíthetőek.

Ha nem kedveli a rovarokat, itt a megoldás
A minőségi alkatrészek és a precíz összeszerelés garantálja a hosszú távú megoldást, de a biztonságra sem lesz panasz ezzel az árnyékolóval. Ha nem kedveli a bogarakat, rovarokat, megunta az éjszakai szúnyogcsípéseket és a légyzümmögést, akkor az integrált üvegszálas szúnyoghálóval felszerelt alumínium redőnyre van szüksége! Üvegszálas anyagból készülnek szúnyoghálóink, ami a napsugárzásnak ellenáll, könnyen kezelhetőek, futásuk kényelmes.

Redőny beszereléssel
Vegye számításba: a felmérés és felszerelés tapasztalatot igényel. Hogy ez se okozzon gondot, kérje szerelési szolgáltatásunkat, ami garantálja, hogy minőségi kiszolgálásban részesül fix kondíciókkal. A redőny szélessége 60 és 280, a magasság pedig 50 és 300 centiméter között mozoghat, a maximális felület 5 négyzetméteres lehet.

Az általunk gyártott redőnyökre szakszerű beszerelés esetén 2 év garanciát vállalunk.

 

További információk

Minimális szélesség

Maximális szélesség

Minimális magasság

Maximális magasság

Maximális felület

Fontos tudnivaló

,

Garancia

Gyártási / Átadási idő

Szereléshez szükséges gyakorlat

Kapcsolódó bejegyzések