Hívjon minket: +36 70 308 0787

Ingyenes szállítás 150 000 Ft fölött*

Dupla oldalrolós szúnyogháló

23 990 Ft

Ellenáll a kihívásoknak.

Ellenáll a kihívásoknak

Az i45hd dupla oldalrolós szúnyogháló egy igazán tartós eszköz, hiszen mind az alumíniumprofil, mind a háló ellenáll a napsugárzás okozta kihívásoknak. Ez a megoldás felszerelhető fékezőmechanizmussal, ami csendes és kulturált működést biztosít még akkor is, ha véletlenül kicsúszik valakinek a kezéből a záróléc.

Könnyen szerelhető, tartós, megbízható szerkezet

Ha túl széles a nyílás, esetleg kétszárnyú az ajtó, lehetőség van rá, hogy az egyik szárny retesszel rögzíthető legyen, a másik pedig mágnessel zárjon hozzá. Oldalhúzós rendszerű hálóinkat alapesetben mágneses zárással kínáljuk, de a szimpla kivitelek elérhetőek akasztós rögzítéssel is. Könnyen szerelhető, tartós és megbízható szerkezet, amelyhez korszerű, esztétikus megjelenés társul. Elérhető fehér és barna alapszínben, az aranytölgy, mahagóni, dió hármas mellett további 51 faeres változatban, valamint 1200 különböző RAL színben is.

A rolós szúnyoghálók a fix keretekkel szemben

Ha fontos, hogy időnként szabad legyen az ablaknyílás, például virágöntözés vagy bármi más célból, a rolós szúnyoghálók jelentik a legjobb megoldást. Ez a változat pillanatok alatt kinyitható, szemben például egy fix kerettel, amit még bajonettzáras kivitel esetében is kevésbé kényelmes eltávolítani. A reteszes rögzítés mellett létezik klikkrendszerű zárási mód, de készülhet akár fix akasztóprofilos kivitelben is – igaz, ilyenkor számolni kell azzal, hogy használaton kívül a fix alsó profil rendszeres tisztítást igényel a szél által odahordott piszok miatt. A rolós szúnyoghálók két típusát forgalmazzuk. Az egyik a rolós kivitel ablakra, amely tartós, időtálló minőségi megoldás, és akárcsak az alumínium fix keretes hálók vagy a redőnyök, a RAL skála minden színében vagy faerezetes kivitelekben is gyárthatók. A másik pedig a rolós kivitel ajtóra, amelynek megerősített rúgós szerkezete és tengelye lehetővé teszi, hogy oldalra húzva is működhessen, egyszárnyas vagy dupla kivitelben egyaránt.

Változatos rögzítési lehetőségek

A rolós szúnyoghálók rugós feszítéssel működnek, de egyes típusok gyárthatóak akár motoros kivitelben is, így felszerelhetőek távirányítóval vagy integrálhatóak épületvezérlő-rendszerbe. A feszített kivitelű rolettarendszerek pedig kombinálhatók hálóval, ezek a speciális roletták. A hálók rögzítése történhet reteszes záróléccel, amikor a záróléc végében két kis retesz oldásával lehet nyitni a hálót, klikkrendszerű záróléccel, amikor a lefelé nyomás után szabadul ki a retesz automatikusan, és ugyanígy rögzül is, akasztóprofilos kivitelben, amikor a záróléc egy vele ellentétes formájú profilba akad bele, vagy mágnescsíkos zárással, ebben az esetben egy mágnescsík fut a zárólécben és az alsó profilban is. Ha szereti a mobilitást, a szélesebb lehetőségeket, a rolós szúnyoghálót ajánljuk a figyelmébe.

További információk

Minimális szélesség

Maximális szélesség

Minimális magasság

Maximális magasság

Rögzítés

,

Szín

, ,

Fontos tudnivaló

Kapcsolódó bejegyzések

Ingyenes kiszállítás

150 000 Ft fölött*

Előzetes felmérés

Igény esetén

Garancia

Szakszerű beszerelés esetén

100% Biztonságos fizetés

Online vagy készpénzben