Hívjon minket: +36 70 308 0787

Ingyenes szállítás 150 000 Ft fölött*

Dupla toló szúnyogháló ajtó

32 487 Ft

Amikor nagyban gondolkodunk, a toló szúnyogháló ajtók jelentik a választ az igényekre!

A toló szúnyogháló ajtóknál részben a méret a lényeg

Az SL52 dupla toló szúnyogháló ajtó megbízható extrudált alumíniumból, keresztbordás erősítéssel és alsó merevítő profillal készül, a maximális szélessége 320, a maximális magassága 260 centiméter. Ami a hálót illeti, az üvegszálas megoldások mellett elérhető az úgynevezett kutyaháló és alumíniumháló, ezek jobban ellenállnak a házi kedvenceknek.

Akár hatméteres tolópálya is megoldható

A toló kivitelű ajtók méretezése összetettebb, mint a nyíló ajtóké, a tolópálya hossza ugyanis sokszorosa is lehet az ajtó szélességének. Az alapárban minden tolóajtó a szélességével megegyező sínhosszabbítást tartalmaz, de ha hosszabbra lenne szükség, azt ügyfelünk opcióként megjelölheti a rendelésnél. A hosszabbítás maximum 6 méteres sínhosszig megoldható. A modell kétszárnyas, azaz egy sínen két oldalra futó kivitelben is rendelhető, ilyenkor két külön terméket kell megrendelni, valamint megjegyzésként jelezni, hogy egy szerkezet lesz. Alumíniumkerete tetszőleges RAL színekben vagy faeres festéssel is kérhető.

Az állatbarátokra is gondoltak

Mivel sokszor alkalmazzák téli kertek, teraszok széles üvegfalaihoz, a gyártásnál az állatbarátokra is gondoltak, így a hagyományos üvegszálas háló mellett erősebb megoldással, kutyahálóval és alumíniumhálóval is elérhető. A toló szúnyogháló ajtóknál ráadásul megvan az a szabadság, hogy a tolópálya hossza igény szerint akár négyméteres is lehet.

Keresztmerevítés nélkül is elérhetők

Fontos megjegyezni, hogy a toló szúnyogháló ajtók nem feltétlenül rendelkeznek keresztmerevítéssel, mivel a függesztett felépítésüknél fogva ez nem szükséges. Ennek ellenére, ha ilyen igény érkezik felénk, akár esztétikai okokból, akár a tervezett igénybevétel miatt, természetesen opcionálisan van lehetőség keresztmerevítővel történő szerelésre is. Az ajtók mérettől függően készülhetnek szimpla vagy dupla kivitelben, ráadásul meg is kettőzhetők, így akár a megengedett szélesség négyszerese is lefedhető egyetlen sínpályán. Ha tehát nagyban gondolkozik, és szeretné egy látványos, egyben jól funkcionáló megoldással biztosítani otthonát, a toló szúnyogháló ajtók között bátran válogathat. Kizárólag egyedi gyártással készítjük ajtóinkat, amelyekre kétéves helyszíni garanciát is biztosítunk.

További információk

Minimális szélesség

Maximális szélesség

Minimális magasság

Maximális magasság

Maximális felület

Szín

, , , ,

Garancia

Gyártási / Átadási idő

Fontos tudnivaló

Kapcsolódó bejegyzések

Ingyenes kiszállítás

150 000 Ft fölött*

Előzetes felmérés

Igény esetén

Garancia

Szakszerű beszerelés esetén

100% Biztonságos fizetés

Online vagy készpénzben