Hívjon minket: +36 70 308 0787

Ingyenes szállítás 150 000 Ft fölött*

Garázskapuk, rácsok

garazskapu 1Az autóink “otthona”

Míg emberek számára a hagyományos nyíló ajtó a legkényelmesebb, addig járművek számára a fölfelé nyíló kivitelek váltak be a leginkább. Rengeteg gyártó terméke elérhető a piacon – változó minőségű műszaki megoldásokkal. Hogy jól tudjuk választani, először is ismernünk kell az alaptípusokat, illetve azok előnyeit, hátrányait egyaránt.

  • Redőnykapuk – ezek a szerkezetek 55, 77 vagy 100mm-es lamellákból készülnek és úgy működnek, mint a redőnyök (tehát feltekerednek)
  • Táblakapuk – egyetlen merev tagból állnak, készülhetnek szendvicspanelből, vagy akár egyszerű trapézlemezből is. Alakváltozás nélkül egyetlen darabban csúsznak a mennyezetre síneken.
  • Szekcionált kapuk – a nevében is benne van, szekciókból állnak, lsősorban szendvicspanelből készítik őket. Ezek a panelek egymáshoz képest el tudnak csuklani és görgőkön futnak fel a síneken a mennyezetre vagy falra.

Léteznek még gördülő, csúszó, oldalredőnyös és más speciális szerkezetek is, de ezekről később készül majd egy átfogóbb leírás a blogban, termékeink között a redőnykapuk és szekcionált kapuk érhetőek el – igaz ezek rendelkeznek talán a legelőnyösebb tuldajdonságokkal is.

Milyen garázskaput válasszak?


képernyőfotó 2021 01 02 191948

55mm-es

redőnykapu

77mm-es

redőnykapu

Standard

szekcionált

Classic

szekcionált

Ipari

szekcionált

 S52-es

rács

S77-es

rács

szigeteltség nem nem Igen Igen Igen nem nem
meghajtás motoros* motoros* kézi/motoros* motoros* motoros*  motoros*  motoros*
min. szélesség 60 cm 80 cm 202 cm 220 cm  250 cm 60 cm  60 cm
max. szélesség 400 cm 450 cm 350 cm 400 cm  700 cm 380 cm  530 cm
min. magasság  100 cm  100 cm  180 cm 195 cm 235 cm  100 cm  100 cm
max. magasság  380 cm 420 cm  308 cm  400 cm 500 cm  340 cm  380 cm

* lehetőség van kézi úton vésznyitásra, de csak a motor vésznyitórendszere segítségével

redőnykapu

Redőnykapuk (55 és 77mm)

Hasonlóan az alumínium redőnyökhöz, ezek is lamellás kialakításúak és nem hő-határoló szerkezetek. Legnagyobb előnyük a könnyű szerelhetőség, a kompakt kialakítás, a megbízható működés és az esztétikus, sokféle színben kivitelezhető megjelenés.

Redőnykapuk (55 és 77mm)

redőnykapu garázskapu

Standard szekcionált kapu

A szekcionált a legelterjedtebb és legsokoldalúbb kaputípus, mely erős, biztonságos, jó hőszigetelő és egészen nagy méretekben is gyártható. A Standard sorozat kaputípusai bár kedvező árú modellként vannak jelen a kínálatunkban több olyan tulajdonsággal is rendelkeznek ami kiemeli őket a versenytársak termékei közül.


Standard szekcionált kapu

classic garázskapu

Classic szekcionált kapuk

A Classic sorozat kapui felépítésben is a “klasszikus” szemléletet képviselik azzal hogy szemben a Standard sorozat húzórúgóival itt torziós tekercsrúgók egyensúlyozzák ki a szerkezetet. A szélesebb színválaszték, a számtalan ablak, ajtó és opcionális valamint biztonsági felszerelések teszik kompromisszum nélkül alkalmassá szinte bárhová.

Classic szekcionált kapuk

Ipari szekcionalt kapu

Ipari szekcionált kapuk

Az ipari kapuk fel vannak készítve folyamatos, gyakori igénybevételre is, így kiválóan megfelelnek társasházi parkolóházakhoz, kamion-terminálokhoz, raktárházakhoz és egyéb olyan helyekre ahol gyakori működtetésre és nagy szerkezeti méretekre van szükség.

Ipari szekcionált kapuk

biztonsági rács

Biztonsági rácsok

A rácsprofilból készült szerkezetek kiválóan alkalmasak kirakatok, portálok, bejáratok védelmére, ráadásul a RAL skála bármely színében elérhetőek!

Biztonsági rácsok

Ingyenes kiszállítás

150 000 Ft fölött*

Előzetes felmérés

Igény esetén

Garancia

Szakszerű beszerelés esetén

100% Biztonságos fizetés

Online vagy készpénzben