Shopping Cart

Hívjon minket: +36 20 261 2929

Ingyenes szállítás 100 000 Ft fölött

Garázskapuk, rácsok

Az autóink “otthona”

Míg emberek számára a hagyományos nyíló ajtó a legkényelmesebb, addig járművek számára a fölfelé nyíló kivitelek váltak be a leginkább. Rengeteg gyártó terméke elérhető a piacon – változó minőségű műszaki megoldásokkal. Hogy jól tudjuk választani, először is ismernünk kell az alaptípusokat, illetve azok előnyeit, hátrányait egyaránt.

  • Redőnykapuk – ezek a szerkezetek 55, 77 vagy 100mm-es lamellákból készülnek és úgy működnek, mint a redőnyök (tehát feltekerednek)
  • Táblakapuk – egyetlen merev tagból állnak, készülhetnek szendvicspanelből, vagy akár egyszerű trapézlemezből is. Alakváltozás nélkül egyetlen darabban csúsznak a mennyezetre síneken.
  • Szekcionált kapuk – a nevében is benne van, szekciókból állnak, lsősorban szendvicspanelből készítik őket. Ezek a panelek egymáshoz képest el tudnak csuklani és görgőkön futnak fel a síneken a mennyezetre vagy falra.

Léteznek még gördülő, csúszó, oldalredőnyös és más speciális szerkezetek is, de ezekről később készül majd egy átfogóbb leírás a blogban, termékeink között a redőnykapuk és szekcionált kapuk érhetőek el – igaz ezek rendelkeznek talán a legelőnyösebb tuldajdonságokkal is.

Az alábbiakban egy kis áttekintő táblázat segítségként az eligazodáshoz:

 

55mm-es

redőnykapu

77mm-es

redőnykapu

Standard

szekcionált

Classic

szekcionált

Ipari

szekcionált

 S52-es

rács

S77-es

rács

szigeteltségnem
nem
IgenIgen
Igennemnem
meghajtás
motoros*motoros*kézi/motoros*motoros*motoros*
 motoros* motoros*
min. szélesség60 cm
80 cm
202 cm
220 cm
 250 cm60 cm
 60 cm
max. szélesség
400 cm
450 cm350 cm
400 cm
 700 cm380 cm
 530 cm
min. magasság 100 cm 100 cm 180 cm195 cm
235 cm
 100 cm
 100 cm
max. magasság
 380 cm
420 cm
 308 cm
 400 cm
500 cm
 340 cm
 380 cm

 * lehetőség van kézi úton vésznyitásra, de csak a motor vésznyitórendszere segítségével

redőnykapu

Redőnykapuk (55 és 77mm)

Hasonlóan az alumínium redőnyökhöz, ezek is lamellás kialakításúak és nem hő-határoló szerkezetek. Legnagyobb előnyük a könnyű szerelhetőség, a kompakt kialakítás, a megbízható működés és az esztétikus, sokféle színben kivitelezhető megjelenés.
redőnykapu garázskapu

Standard szekcionált kapu

A szekcionált a legelterjedtebb és legsokoldalúbb kaputípus, mely erős, biztonságos, jó hőszigetelő és egészen nagy méretekben is gyártható. A Standard sorozat kaputípusai bár kedvező árú modellként vannak jelen a kínálatunkban több olyan tulajdonsággal is rendelkeznek ami kiemeli őket a versenytársak termékei közül.

classic garázskapu

Classic szekcionált kapuk

A Classic sorozat kapui felépítésben is a “klasszikus” szemléletet képviselik azzal hogy szemben a Standard sorozat húzórúgóival itt torziós tekercsrúgók egyensúlyozzák ki a szerkezetet. A szélesebb színválaszték, a számtalan ablak, ajtó és opcionális valamint biztonsági felszerelések teszik kompromisszum nélkül alkalmassá szinte bárhová.
Ipari szekcionalt kapu

Ipari szekcionált kapuk

Az ipari kapuk fel vannak készítve folyamatos, gyakori igénybevételre is, így kiválóan megfelelnek társasházi parkolóházakhoz, kamion-terminálokhoz, raktárházakhoz és egyéb olyan helyekre ahol gyakori működtetésre és nagy szerkezeti méretekre van szükség.
biztonsági rács

Biztonsági rácsok

A rácsprofilból készült szerkezetek kiválóan alkalmasak kirakatok, portálok, bejáratok védelmére, ráadásul a RAL skála bármely színében elérhetőek!
Ingyenes kiszállítás

100 000 Ft fölött

Előzetes felmérés

Igény esetén

Garancia

Szakszerű beszerelés esetén

100% Biztonságos fizetés

Online vagy készpénzben

Hírlevél

Iratkozzon fel hírlevelünkra, hogy mindig értesüljön legújabb akcióinkról és híreinkről!