..:: Információk

Tudta-e..?
hogy a motorok készenléti fogyasztása évenként akár 60 000 Ft-ot is felemészhet egy elavult régi típus esetén?
Sok ismeretlen - gyakran kínai eredetű - motor kerül be az országba, és bár vadonat új termékek, sokszor rendkvül elavult konstrukciók. A mai korszerű motorok standby üzemmódban minimális energiát vesznek fel, amit tized Wattokban vagy még kisebb léptékben mérhető, míg a régi konstrukciók 6-10W-ot is felhasználanak gyakran, ami egy családi ház esetén éves szinten több 10.000 Ft költséget is jeletnthet...

bővebben

..:: Szeretne hírlevelet kapni?

..:: Honnan talált oldalunkra?
..::Partnereink
Becker csőmotorok és vezérlések
Roger Technology
Selt Sunprotection
Somfy
 
 

A A A

Önök írták rólunk

  • Vendégkönyv
    Vendégkönyv

 

 

 

Ossza meg véleményét, tapasztalatát másokkal, írjon be ebbe a virtuális vendégkönyvbe. Számunkra minden munka referencia-munka. 

 

Ha elégedett a munkánkkal, jó a tapasztalata, örülünk ha ajánl másoknak is, ha netán valamiért mégsem elégedett, ossza meg azt is.

 

A hozzászólás ugyan az Internetes olvasók felé névtelen, de a megjegyzés publikálásához kérjük minden esetben írja be a rendelési számát (mely mind a számlán mind a garancialevélen szerepel) mert a véleményezés lehetőségét csak valós vásárlók számára tartjuk fenn. Megjegyzése legfeljebb egy munkanapon belül megjelenik weboldalunkon.

HozzászólásokZsuzsa

2017-09-26 19:26

Jók lettek a reluxák, pont mint képzeltem!
Szabadi

2017-09-14 16:31

Köszönöm a részletes tájékoztatást és a kiváló redőnyöket! Ha nem mutatják meg hogy milyen is motorosítva akkor valószínűleg most bontatnám vissza hogy motorokat építtessek bele.