..:: Információk

Tudta-e..?
hogy egy irodaépület esetén a hűtési költség meghalathatja az éves fűtési költség összegét is?
A mai korszerű irodaépületek nagy üvegfelületei kellemesebbé teszik a teret és a megjelenést, azomban úgy ejtik csapdába a napsugarakat mint az üvegházak. A hűtés mindig 3-5-ször több energiát igényel, mint a fűtés, így a légkondícionálók jelentősen megnövelhetik a számlákat...

bővebben

..:: Szeretne hírlevelet kapni?

..:: Honnan talált oldalunkra?
..::Partnereink
Becker csőmotorok és vezérlések
Roger Technology
Selt Sunprotection
Somfy
 
 

A A A

Önök írták rólunk

  • Vendégkönyv
    Vendégkönyv

 

 

 

Ossza meg véleményét, tapasztalatát másokkal, írjon be ebbe a virtuális vendégkönyvbe. Számunkra minden munka referencia-munka. 

 

Ha elégedett a munkánkkal, jó a tapasztalata, örülünk ha ajánl másoknak is, ha netán valamiért mégsem elégedett, ossza meg azt is.

 

A hozzászólás ugyan az Internetes olvasók felé névtelen, de a megjegyzés publikálásához kérjük minden esetben írja be a rendelési számát (mely mind a számlán mind a garancialevélen szerepel) mert a véleményezés lehetőségét csak valós vásárlók számára tartjuk fenn. Megjegyzése legfeljebb egy munkanapon belül megjelenik weboldalunkon.

HozzászólásokZsuzsa

2017-09-26 19:26

Jók lettek a reluxák, pont mint képzeltem!
Szabadi

2017-09-14 16:31

Köszönöm a részletes tájékoztatást és a kiváló redőnyöket! Ha nem mutatják meg hogy milyen is motorosítva akkor valószínűleg most bontatnám vissza hogy motorokat építtessek bele.