..:: Információk

Tudta-e..?
hogy Magyarországon egy beépített szerkezetre 5 év garanciát kötelező adni?
A hazánkban hatályos ÉMI irányelvek értelmében minden olyan árnyékolóra, mely az épület integrált részévé válik (tehát vakolat vagy burkolat bontás nélkül nem eltávolítható) 5 év garancia az előírás. A nem integrált szerkezetekre hivatalosan 1 év a kötelező garancia - mi ezekre is legalább 2 évet vállalunk!

bővebben

..:: Szeretne hírlevelet kapni?

..:: Honnan talált oldalunkra?
..::Partnereink
Becker csőmotorok és vezérlések
Roger Technology
Selt Sunprotection
Somfy
 SoulHome

A A A

Screen (Napháló)

 

Bár nincs hazánkban még igazán hagyománya, de egyre inkább elterjedőben van ez az esztétikus és sokoldalú árnyékolási megoldás, melyből a különféle szerkezeti felépítésű típusok lehetővé teszik, hogy szinte minden környezetben megállják a helyüket.

 

Legyen szó akár klasszikus, akár minimalista homlokzatról, normál ablakról, vagy üvegfalról, otthonról, vagy munkahelyről, a különböző screen-ek korszerű, gazdaságos és esztétikus megoldást kínálnak külső árnyékolásra.

 

Screen vászon minták

Ezeknek az árnyékolók kizárlólag motoros meghajtással érhetőek el, igény szerinti rádiós vagy vezetékes rendszerbe integrálhatóak, de akárcsak a napellenzők esetében mindenképp javasoljuk szélérzékelő rendszerrel történő felszerelésüket is. Egy nagyobb homlokzat vagy vagy egy kisebb ház esetén az összes árnyékoló védelme megoldható egyetlen szélérzékelő segítségével.

 

 

Screen típusaink:

 • Refleksol 76

  Mindössze 76 mm-es tokjával a legkevésbé hangsúlyos árnyékolási megoldás a screenek és naphálók között a piacon. Akár lefutós-, akár feszítőhuzalos megvezetéssel készíthető, és bár elsősorban kültérre szánt árnyékoló gyakran használják belső árnyékolásra vagy térelválasztónak is.
 • Refleksol 90

  Hasonlóan a Refleksol 76-hoz ez az árnyékoló is a diszkrét elsősorban a diszkrét megjelenés céljából készült azomban a 90mm-es tokozat már magasabb árnyékolók gyártását is lehetővé teszi.
 • Refleksol 103

  Sokoldalú árnyékoló, mely masszív felépítése és könnyű szerelhetősége miatt nagyobb méretű felszínek (teraszok, üvegfalak) árnyékolására is alkalmas. Extrudált alumínium lefutóval történő szerelés esetén szélkifúvásgátló keresztlécekkel is felszerelhető.
 • Refleksol 103 Markisolette

  A Refleksol 103 kivetőkaros változata talán a legkedveltebb screen típus, mivel egyesíti a vászon árnyékolók és a balkon árnyékolók előnyeit, ráadásul feszített felépítése miatt nem érzékeny a huzatra és az enyhe szellőre.
 • Refleksol 103 FTS

  A 103-as sorozat FTS rendszerű azaz feszített kétmotoros változata. Ezeket az árnyékolókat elsősorban felülvilágítóknál, kupoláknál vagy üvegtetőknél szokták alkalmazni, és többféle kombinációban is szerelhetőek beléjük a vásznak vagy hálók.
 • Refleksol 120 és 120C

  Az új 120mm-es szögletes tokkal készülő screenek (elérhetőek zip illetve kivetőkaros típus is) készülhetnek vakolható kivitelben is, így építés vagy felújítás alkalmával már az elején be lehet tervezni, hogy rejtetten és integráltan váljanak a homlokzat részévé.
 • Refleksol 120 ZIIIP

  Megérkezett kínálatunkba a zip-típusú árnyékoló is, mely egyszerű de tartós felépítésű szélkifúvás-biztos árnyékoló. Sem a huzat, sem a szél nem képes kifordítani a lefutójából a továbbfejlesztett zip-rendszernek köszönhetően.
 • Refleksol 120 Markisolette

  A 120-as sorozat kivetőkaros változata a 103-as típushoz képest hordozza azt az előnyt, hogy vakolható kivitelben is elérhető.
 • Refleksol 125

  Elegáns és indusztriális megjelenést hordozó árnyékolórendszer, melyet elsősorban függönyfalak árnyékolására fejlesztettek ki. Kivételes előnye, hogy kevés felfogatási pontot igényel, mégis nagyteherbírású sodronyain egészen nagy méretű árnyékolók is elhelyezhetőek, akár függöleges- vagy vízszintes sorolással is.