Hívjon minket: +36 70 308 0787

Ingyenes szállítás 150 000 Ft fölött*

Köszönjük, visszahívjuk!

Köszönjük, hogy felvette velünk a kapcsolatot! Kollégáink rövidesen visszahívják!

Legutóbbi bejegyzéseink:

pergola7

Bioklimatikus pergola: az árnyékolás legmagasabb szintje

A bioklimatikus pergola napjaink legelterjedtebb prémium árnyékolója, hiszen a vonzó esztétikum mellett funkcionalitásban is kiemelkedő lehetőségeket nyújt. Az innovatív szerkezet lehetővé teszi, hogy a lehető legjobban használjuk ki a rendelkezésre álló teret, az időjárási körülményektől teljesen függetlenítve magunkat.

Tovább olvasom »

Redőny gurtnicsere: hogyan fogjunk hozzá?

A modern alumínium redőnyöket évtizedes használatra tervezték, így a legmagasabb minőségű alkatrészekkel készülnek, mégis a mindennapos használat miatt olykor javításra szorulnak. Sajnos a redőnygurtni, illetve a redőnyzsinór is megadja magát az idő múlásával, ám javításuk nem nagy ördöngösség, így magunk is nekiveselkedhetünk a szerelésnek.

Tovább olvasom »

Napellenző teraszra: mit érdemes megfontolni a választás előtt?

A kitekerhető napellenzők stílusos kiegészítői bármely otthonnak vagy kertnek. Segítségükkel a legtöbbet hozhatja ki a térből, mivel számtalan szín, minta és stílus közül választhat, hogy a végeredmény tökéletesen illeszkedjen otthonához. A napellenző teraszra ráadásul megoldást nyújt arra is, hogy nagyobb kontrollt gyakorolhasson az elemek felett, akár napos, akár esős az idő.

Tovább olvasom »
Ingyenes kiszállítás

150 000 Ft fölött*

Előzetes felmérés

Igény esetén

Garancia

Szakszerű beszerelés esetén

100% Biztonságos fizetés

Online vagy készpénzben