Hívjon minket: +36 70 308 0787

Ingyenes szállítás 150 000 Ft fölött*

Oldalrolós szúnyogháló – vízszintes

22 990 Ft

Franciaerkélyekhez is kiváló

Vízszintes rolós szúnyogháló – mobil megoldás ajtókra

Az oldalrolós szúnyogháló tökéletes védelmet biztosít otthona számára a szúnyogok, legyek és egyéb rovarok ellen. A legtöbb ajtóhoz könnyedén fölszerelhető, könnyű felmérés és szerelés jellemzi, így az egyik legnépszerűbb szúnyogháló típus. UV stabil anyagból készül, így ellenáll a napsugárzásnak, és hosszú évekre megőrzi egyedi színét és formáját a legnagyobb napsütésben is. Egyedi méretre készül minden termék, így tökéletes illeszkedéssel szerelheti a szúnyoghálót. Különösen jól alkalmazható olyan helyeken, ahol helyszűke miatt nehéz a hagyományos szúnyoghálók használata.

A vízszintes rolós szúnyogháló franciaerkélyek, illetve olyan ajtónyílások esetén előnyös, ahol esetleg nem tud a nyíló, vagy a toló szúnyogháló ajtó kényelmesen hova nyílni/tolódni. Bármikor könnyedén nyitható, emellett kifejezetten tartós eszköz, hiszen extrudált alumínium profilokból készül és üvegszálas szürke bordáscsőre tekert hálóból. Felszerelhető fékezőmechanizmussal, ami csendes és kulturált működést biztosít akkor is, ha kicsúszik valakinek a kezéből a záróléc. Oldalhúzós szúnyoghálóink mágneses rögzítéssel gyártjuk, könnyen szerelhető és tartósan megbízható szerkezet.

Rendkívül széles színválasztékban elérhető termék.
Alap színekben – fehér, barna, antracit
Renolit fóliás faeres színekben – aranytölgy, dió és mahagóni
RAL színben – több ezer különböző színben a hozzá tartozó kód szerint

A szúnyogháló egy 45 mm-es rolós tokba tekeredik föl, és egy erős alumínium kerettel rendelkezik, ami hosszútávon stabilitást ad a szerkezetnek. Nyitott állapotban mágneses rögzítés segítségével tudjuk fixálni.

Védje otthonát vízszintes rolós szúnyoghálónkkal, praktikus és stílusos megoldás, minden enteriőrbe könnyen illeszthető, széles színválasztékunknak köszönhetően pedig kiválaszthatja a legjobban illő megjelenést.

Ne várjon tovább, rendelje meg a vízszintes rolós szúnyoghálóinkat és élvezze a nyitott ajtó melletti időtöltést!

Gyártási határidő:
Alap színben – 5 munkanap
Faeres színben – 8-10 munkanap
RAL színben – 10-14 munkanap

Oldalrolós szúnyogháló – technikai paraméterek, karbantartás

Miből készül? – A tok és a lefutó extrudált alumíniumból, egyéb alkatrészei műanyagból
Szúnyogháló típusa – Üvegszálas szúnyogháló

Minimum szélesség – 50 cm
Maximum szélesség – 300 cm

Minimum magasság – 50 cm
Maximum magasság – 300 cm

Karbantartása – Nedves törlőkendővel

Hogyan mérjük föl és szereljük a vízszintes rolós szúnyoghálót?

A szúnyogháló tokrögzítőkkel kerül felszerelésre, mind a tokot, mind a szúnyogháló akasztó fogadó profilját rögzítők segítségével tudjuk fölcsavarozni a falra.

A mérés esetén minden esetben a szúnyogháló szerkezet méretét kell fölmérnünk, a rajz szerint:

oldalrolós szúnyogháló felmérése

Amire a felmérés során mindenképpen ügyelnünk kell, hogy a tokrögzítőknek az ablakszárnyon még legyen hely, ez mind a bal, mind a jobb oldalon 20 – 20 mm.

tokrögzítők

A termék fölmérését könnyedén elvégezhetjük, ha leírtat figyelembe vesszük. Amennyiben szeretné szakértő kollégáink segítségét kérni, keresse ügyfélszolgálatunk időpontegyeztetés céljából. Mind a felmérésben, mind a szerelésben több éves szakmai tapasztalattal rendelkező szerelőink tudnak segíteni.

Támaszkodjon egy gyártó cég tapasztalatára és szakmai tudására, hogy a lehető leggyorsabban, kompromiszumok nélküli megoldást találjon a rovarvédelemre.

További információk

Minimális szélesség

Maximális szélesség

Minimális magasság

Maximális magasság

Maximális felület

Rögzítés

,

Szín

, ,

Fontos tudnivaló

Kapcsolódó bejegyzések

Ingyenes kiszállítás

150 000 Ft fölött*

Előzetes felmérés

Igény esetén

Garancia

Szakszerű beszerelés esetén

100% Biztonságos fizetés

Online vagy készpénzben