Oldalrolós szúnyogháló (i45hs)

14 490 Ft

Franciaerkélyekhez is kiváló

Ingyenes kiszállítás 100 000 Ft fölött

Megbízható webáruház

Leírás

Franciaerkélyekhez kiváló az i45hs oldalrolós szúnyogháló

Az i45hs jelzésű oldalrolós szúnyogháló ablakok és franciaerkélyek esetében előnyös, mivel bármikor könnyedén nyitható, emellett kifejezetten tartós eszköz, hiszen az alumíniumprofil és a háló ellenáll a napsugárzásnak. Felszerelhető fékezőmechanizmussal, ami csendes és kulturált működést biztosít akkor is, ha kicsúszik valakinek a kezéből a záróléc.

Korszerű, esztétikus megjelenés

Kiváló megoldást jelent, ha nincs elég hely normál nyíló vagy tolóajtó felszereléséhez. Oldalhúzós rendszerű hálóinkat alapesetben mágneses zárással kínáljuk, de a szimpla kivitelek elérhetők akasztós rögzítéssel is. Összességében egy korszerű, esztétikus megjelenésű, könnyen szerelhető, tartós és megbízható szerkezetről van szó. Elérhető a fehér és a barna alapszínben, az aranytölgy, mahagóni, dió hármas mellett további 51 faeres megvalósításban, valamint 1200 különböző RAL színben is.

A rolós szúnyoghálók a fix keretekkel szemben

Ha fontos, hogy időnként szabad legyen az ablaknyílás, például virágöntözés vagy bármi más célból, a rolós szúnyoghálók jelentik a legjobb megoldást. Ez a változat pillanatok alatt kinyitható, szemben például egy fix kerettel, amit még bajonettzáras kivitel esetében is kevésbé kényelmes eltávolítani. A reteszes rögzítés mellett létezik klikkrendszerű zárási mód, de készülhet akár fix akasztóprofilos kivitelben is – igaz, ilyenkor számolni kell azzal, hogy használaton kívül a fix alsó profil rendszeres tisztítást igényel a szél által odahordott piszok miatt. A rolós szúnyoghálók két típusát forgalmazzuk. Az egyik a rolós kivitel ablakra, amely tartós, időtálló minőségi megoldás, és akárcsak az alumínium fix keretes hálók vagy a redőnyök, a RAL skála minden színében vagy faerezetes kivitelekben is gyárthatók. A másik pedig a rolós kivitel ajtóra, amelynek megerősített rúgós szerkezete és tengelye lehetővé teszi, hogy oldalra húzva is működhessen, egyszárnyas vagy dupla kivitelben egyaránt.

Változatos rögzítési lehetőségek

A rolós szúnyoghálók rugós feszítéssel működnek, de egyes típusok gyárthatóak akár motoros kivitelben is, így felszerelhetőek távirányítóval vagy integrálhatóak épületvezérlő-rendszerbe. A feszített kivitelű rolettarendszerek pedig kombinálhatók hálóval, ezek a speciális roletták. A hálók rögzítése történhet reteszes záróléccel, amikor a záróléc végében két kis retesz oldásával lehet nyitni a hálót, klikkrendszerű záróléccel, amikor a lefelé nyomás után szabadul ki a retesz automatikusan, és ugyanígy rögzül is, akasztóprofilos kivitelben, amikor a záróléc egy vele ellentétes formájú profilba akad bele, vagy mágnescsíkos zárással, ebben az esetben egy mágnescsík fut a zárólécben és az alsó profilban is. Ha szereti a mobilitást, a szélesebb lehetőségeket, a rolós szúnyoghálót ajánljuk a figyelmébe.

További információk

Minimális szélesség

Maximális szélesség

Minimális magasság

Maximális magasság

Maximális felület

Rögzítés

,

Szín

, ,

Fontos tudnivaló

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Oldalrolós szúnyogháló (i45hs)” értékelése elsőként

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük