fbpx
Kosár

Hívjon minket: +36 70 308 0787

Ingyenes szállítás 150 000 Ft fölött*

redőny árak

Redőny árak

A piacon rengeteg cég kínál redőnyöket, eltérő árakon, de eltérő műszaki tartalommal is! Igyekszünk ezzel az összefoglalóval megkönnyíteni a választást, hogy mindenki a számára legpraktikusabb kivitel mellett tudjon dönteni.

Kínálatunk kialakításakor és a redőnygyártás során is arra törekszünk, hogy minél magasabb minőségű terméket tudjunk készíteni minél kedvezőbb áron. Viszont sosem célunk, hogy a minőség rovására kössünk kompromisszumokat és ezáltal legyünk olcsóbbak – mert a tartós fogyasztási cikkekben hiszünk.

Arra mindig felhívjuk kedves érdeklődőink figyelmét, hogy a különböző szolgáltatóktól kapott árajánlatokban a műszaki tartalmat is hasonlítsák össze, ne csupán az ablakredőny árakat, illetve ellenőrizzék, hogy az ajánlat adója hivatalos vállalkozásként működik-e, ami az esetleges garanciális problémáik érvényesítése miatt lehet fontos. 

Alumínium redőny árak

Az alumínium redőny legnagyobb előnyei a hosszú élettartam, és a csendes működés. Fel lehet kész épületre is szerelni látszó tokos kivitelben, de ha még az építés fázisában tartanak, akkor vakolható “rejtett” tokos kialakításban is beépíthető. További előnye, hogy mivel kívül, az ablak síkja előtt helyezkedik el, ezért minden évszakban javítani tud az ablak energiahatékonyságán, legyen szó akár téli hidegről, amikor légréteget képez az ablak előtt, vagy nyári melegről, amikor az ablakon kívül állítja meg a hőt.

Az alumínium redőnyök felszerelhetőek beépített szúnyoghálóval is, melyek a redőnypalást mögött működve akadályozzák meg a rovarok bejutását otthonunkba.

Külső tokos alumínium redőny

32 990 Ft/ m2

Külső tokos alumínium redőny szúnyoghálóval

46 990 Ft/ m2

Vakolható tokos alumínium redőny

36 990 Ft/ m2

Vakolható tokos alumínium redőny szúnyoghálóval

51 990 Ft/ m2

Az elérhető típusokról, színekről, műszaki kivitelekről a redőny kategória oldalunk alatt talál további információt. További műszaki kérdések esetén szakértő ügyfélszolgálatunk készen áll a segítségre.

Keresse ügyfélszolgálatunkat +36 70 30 80 787-es számon, vagy írjon nekünk az [email protected] e-mail címre.

Elektromos redőny árak

Kizárólag azokat a redőnyöket lehet automatizálni, melyek redőnypalástja arriterezett. Az arriterezés felel azért, hogy a redőnylécek ne tudjanak oldalra szétcsúszni. Gyártásunkban kizárólag az alumínium palástokat arriterezzük, ezért csak ezt tudjuk automatizálni.

Motoros redőny ár, okos redőny ár

Somfy és a Smart Home redőnymotorokat forgalmazzuk, melyek széles választékban elérhetőek. Mindkét gyártó 5 év garanciát vállal a motorokra.

Smart Home kapcsolós redőnymotor

18 990 Ft/ db -tól

Somfy kapcsolós redőnymotor 

49 990 Ft / db-tól

Smart Home rádiós redőnymotor

39 990 Ft/ db-tól

Somfy rádiós redőnymotor      

78 990 Ft/ db-tól

A megfelelő redőnymotor kiválasztása esetén a redőnyök nem csak motorizálhatóak, hanem automatizálhatóak is. Okosotthon központba köthetőek és kétirányú kommunikációra képesek, így akár irodánkból is láthatjuk 1-1 otthoni árnyékolónk valós pozícióját. Időprogramokat vagy “forgatókönyveket” állíthatunk be, és akár érzékelőkkel is összeköthetjük, így jelentős energiamegtakarítást érhetünk el, illetve sokkal kényelmesebbé tehetjük életünket.

elektromos redőny árak

Műanyag redőny árak

A lindab tokkal (vas lemez) gyártott redőnyök, melyek műanyag lefutóval, és műanyag redőnypalásttal készülnek, megfelelő megoldást jelentenek az árnyékolásra. Az elmúlt években viszont sokkal korszerűbb termékek kezdtek dominálni a piacon, a fentebb bemutatott alumínium redőnyök évtizedes távlatban képesek szolgálni életünket a műanyag redőnyökkel szemben.

Külső tokos műanyag redőny

22 990 Ft/ m2

Külső tokos műanyag redőny szúnyoghálóval

34 990 Ft/ m2

Vakolható kivitelben nem gyártunk vas tokkal készült redőnyöket. A homlokzat részét képezik, véleményük szerint ide alumínium tokrendszert optimális csak telepíteni a korrózió elkerülése érdekében.

Redőny árak szereléssel

A redőnyök kivitele, a gyártás során felhasznált anyagok minősége mellett óriási különbség van a redőnyök beszerelése között is. Befolyásolják a redőny szerelés árat a szerelés körülményei, a kiválasztott rögzítési technika, emiatt cégünk a felszerelésre pontos árajánlatot kizárólag a helyszíni felmérés után tud adni. 

Ingyenes kiszállítás

150 000 Ft fölött*

Előzetes felmérés

Igény esetén

Garancia

Szakszerű beszerelés esetén

100% Biztonságos fizetés

Online vagy készpénzben