Smart Home DC169 15 csatornás

15 990 Ft

Smart Home DC169 15 csatornás redőnytávirányító LCD kijelzővel és időorgramok beállításának lehetősge. Raktárkészletről, szakértő ügyfélszolgálat.

Ingyenes kiszállítás 150 000 Ft fölött

Smart Home DC169 15 csatornás redőnytávirányító

Smart Home DC 169 15 csatornás redőnytávirányító, mellyel rádiós Smart Home motorokat vezérelhetünk. 15 különböző árnyékoló motorját taníthatjuk föl a távirányítóra, illetve mind a 15 csatornát vezérelheti egyszerre. Smart Home DC169 LCD kijelzős távirányító, időprogramok beállíthatóak rajta.

Központi vezérlőként is használható, 1 csatornára ha minden árnyékolót fölhangolunk, hazaérkezésünkkor egy gombnyomásra húzhatjuk föl az összes árnyékolónk.

Kicsi méretének köszönhetően és a fali tartó használatával rendkívül egyszerű a használata. Az Ipod családba tartozó távirányító az elemet tartalmazza. Működésekor piros Led lámpa jelez vissza, aminek segítségével tudjuk azt is azonosítani, hogy éppen melyik csatornát használjuk.

A távirányítók programozását szakemberek segítségével is elvégezheti, de igyekszünk útmutatóinkkal megkönnyíteni az otthoni beállítást. Amennyiben bármilyen segítségre van szüksége, keresse szakértő ügyfélszolgálatunk.

A távirányítóval kompatibilis redőnymotorok:

Smart Home R – rádiós termékcsalád
Smart Home RE – rádiós, nyomatékérzékelős termékcsalád

Smart Home DC169 programozása