Hívjon minket: +36 70 308 0787

Ingyenes szállítás 150 000 Ft fölött*

Smart Home DC459 15 csatornás időprogramos

18 490 Ft

Smart Home DC459 15 csatornás redőnytávirányító, időprogramozási lehetőséggel. Vásároljon raktárkészletről, szakértő ügyfélszolgálat segítségével.

Smart Home DC459 15 csatornás időprogramos redőnytávirányító

Smart Home DC313  15 csatornás redőnytávirányító, a Style családból. Univerzális redőnytávirányító, mellyel a Smart Home redőnymotorok vezérelhetőek. Minden távirányítóhoz adunk fali tartót, a távirányító fehér színben elérhető

Mind a 15 csatorna időre programozható, külön-külön is. Képzelje el, hogy reggelente a beállított program szerint húzódnak föl árnyékolói, illetve esténként időre záródnak be az éjszakai pihenéshez. A távirányító szabadság funkcióját használva véletlenszerű működést állíthatunk be, ezzel is a betörés kockázatát csökkentve.

Beállítható központi vezérlőként, hangolja 1 távirányítóra összes árnyékolóját. Hazaérkezésekor nem kell vesződnie minden redőny fölhúzásával, egy gombnyomással tudja fölhúzni összes árnyékolóját.

A távirányítók programozását szakemberek segítségével is elvégezheti, de igyekszünk útmutatóinkkal megkönnyíteni az otthoni beállítást. Amennyiben bármilyen segítségre van szüksége, keresse szakértő ügyfélszolgálatunk.

A távirányítóval kompatibilis redőnymotorok:

Smart Home R – rádiós termékcsalád
Smart Home RE – rádiós, nyomatékérzékelős termékcsalád

Smart Home DC459 programozása

Cikkszám: S017DC459W Kategória:
Ingyenes kiszállítás

150 000 Ft fölött*

Előzetes felmérés

Igény esetén

Garancia

Szakszerű beszerelés esetén

100% Biztonságos fizetés

Online vagy készpénzben