Hívjon minket: +36 70 308 0787

Ingyenes szállítás 150 000 Ft fölött*

Smart Home Okosotthonközpont DD7002B

69 990 Ft

Smart Home okosotthonközpont BiDi motorokhoz, elérhető raktárkészletről!

Smart Home okosotthonközpont DD7002B BIDI 

smart home okosotthonközpont applikáció

A Smart Home okosotthonközpont DD7002 B lehetővé teszi, hogy egyszerűen és kényelmesen vezérelje árnyékolóit egy applikációból. Gondoljon bele, hogy árnyékolóit nem kell egyesével állítgatni, hanem mikor hazaér egy gombnyomásra húzhatja föl az összeset, időprogramokat állíthat be, illetve kültéri érzékelők segítségével az applikációban egyedi programokat állíthat be.

Különböző helységeket hozhatunk létre, melyeket elnevezhetünk, fotóval könnyíthetjük a beazonosítást. Az applikáción keresztül minden egyes árnyékoló vezérelhető egyesével és külön-külön is. A BiDi motorok minden esetben visszajeleznek az állapotukról, így az applikáción keresztül láthatjuk, hogy milyen pozícióban vannak árnyékolóink. 

Vegye a kezébe az irányítást – Connector applikáció

Naprakész: A gyártó rendszeresen frissíti a szoftvert, így biztosítja az optimális működést. (A frissítés bizonyos esetekben tarthat akár 5-10 órán keresztül is. Onnan tudjuk, hogy folyamatban lévő frissítést végez a készülék, hogy a LED zölden villog. Addig amíg a visszajelző zölden villog, távirányítót használjunk, amint újra a megszokott kéken fog villogni, újból kezdhetjük az applikációs vezérlést.)

Pozíció visszajelzés: A BIDI motor minden esetben valós idejű visszajelzést ad az árnyékoló pozíciójáról, százalékra pontosan. Ezzel biztosítja a maximális biztonságérzetet is.

Távoli irányítás: Az aktuális pozíció távoli elérése lehetőséget biztosít, hogy bármikor bárhonnan vezérelje motorizált árnyékolóit.

Időprogram: Egyedi beállítás alapján (Például: ébredés, napnyugta), emelje még magasabb szintre a komfortérzetét!

Csoportos vezérlés: Alakítsa ki napirendjét csoportos vezérlés beállításával (Például: ebédlő, hálószoba)

Személyre szabható: Létrehozhat egyedi elnevezéssel és képpel helyiségeket, melyekhez hozzáadhatja az ott található árnyékolóit.

Egyszerű és gyors telepítés – Programozási útmutató

Megbízható készülék, 5 év gyártói garanciával. Kizárólag Smart Home BIDI rendszerű motorral működtethető.

A csomag tartalma: Okosotthon központ készülék, applikáció

Cikkszám: S017DD7002B Kategória:
Ingyenes kiszállítás

150 000 Ft fölött*

Előzetes felmérés

Igény esetén

Garancia

Szakszerű beszerelés esetén

100% Biztonságos fizetés

Online vagy készpénzben