Somfy Eolis 3D Wirefree IO szélérzékelő

58 990 Ft

Somfy Eolis 3D Wirefree IO szélérzékelő a napellenző 3 dimenziós mozgását figyeli és rezgése esetén behúzza árnyékolónkat.

Szállítás: 2-4 munkanap.

Ingyenes kiszállítás 150 000 Ft fölött

Somfy Eolis 3D Wirefree IO szélérzékelő

Amikor napellenzőt választunk, érdemes még a beszerelés előtt szélérzékelőt választani hozzá, ami megvédi árnyékolónkat a nagyobb erejű szél ellen. Ehhez a Somfy Eolis 3D IO szélérzékelő remek választás, a napellenző kilengését figyeli nagy szélben, és amint eléri azt a határértéket, ahol napellenzőnk már meg kell védeni, automatikusan behúzza az árnyékolót. Így megvédjük napellenzőnket, még akkor is, ha nem vagyunk otthon és árnyékolónk kiengedve maradt. Az Eolis 3D IO szélérzékelő Homecontrol protokollal rendelkezik.

IO szélérzékelő

Szélérzékelő vezeték nélkül

A szélérzékelő működése rendkívül egyszerű, működése közben nem a szél erősségét méri, hanem a kitekert napellenző 3 dimenziós mozgását. Amikor a szél erőssége veszélyezteti napernyőnk épségét, a szélérzékelő olyan rádiójelet sugároz a motornak, ami behúzza az árnyékolónk. A homlokcső bármely részén elhelyezhető, vezetéket egyáltalán nem kell hozzá használni hozzá, 2 darab 1,5V V-os AAA (LR03) akkumulátorral működik.

A szélérzékelő fehér és fekete színben elérhető, hossza: 153 mm; szélessége: 38 mm; súlya: 0,9 kg; magassága: 25 mm. Védettségi indexe az IP44 kategóriába került. A Somfy IO rendszeréhez csatlakoztatható.

Somfy Eolis 3D útmutató

További információk

Tömeg 0,9 kg
Méretek 15,3 × 3,8 × 2,5 cm
Garancia

5 év teljeskörű

Átadási idő

2-4 munkanap

Szín

fekete, fehér