Hívjon minket: +36 70 308 0787

Ingyenes szállítás 150 000 Ft fölött*

Somfy Izymo dimmer IO világításvezérlő

39 990 Ft

Somfy Izymo dimmer IO világításvezérlő modul, kapcsoló mögé építhető, IO okosotthon kompatibilitás. A termék raktárkészletről elérhető, szakértő ügyfélszolgálat.

Somfy Izymo dimmer IO – világításvezérlés, fényerősség állítás

A Somfy Izymo dimmer IO egy világításvezérlő, ami kapcsolók mögé beépíthető. A mikromodul beépítése után okosközpontról is működtethető lesz világításunk, illetve fényerőszabályzásunk.

Reggel, vagy este hazaérkezése után kapcsolja egy gombnyomással világítását. A kétirányú kommunikációnak köszönhetően már munkahelyén ellenőrizheti Somfy Tahoma Switch okosotthon központ segítségével, hogy minden lámpát lekapcsolt-e otthonában.

Működése LED-es izzók szabályozására használható, kis méretének köszönhetően a kapcsolók mögé épített kötődobozba könnyedén beépíthető. Az Izymo segítségével 1 vagy több fényforrást szabályozhatunk.

Somfy Izymo dimmer – tegye komfortossá életét

A fényerőszabályzó dimmer segítségével megfelelő hangulatot teremthet otthonában, legyen szó gyertyafényes vacsoráról, vagy nagyobb családi rendezvényről.

A jelenlétszimulációnak köszönhetően a Somfy Tahoma okosközpont segítségével bármikor jelenlétet szimulálhat otthonában. A redőnyöket föl-le húzhatja, illetve világítását kapcsolhatja, ezzel azt a látszatot keltheti otthonában, hogy otthon tartózkodik. Az eszközök azonnali visszajelzést küldenek állapotukról, így teljes biztonságban érezheti magát.

Egy példa: A hangasszisztens rendszereket használva, “Alexa, kérem az esti hangulatot. Ekkor árnyékolóink zárt állapotba kerülnek, világításunk fényereje 40%-kal csökken, megteremtve ezzel az estéhez a tökéletes hangulatot.

Hatótávolság beltérben – 20
Hatótávolság kültéren – 250
Csatornák száma – 1
IP védettség – IP20

Somfy Izymo Dimmer világításvezérlő használati útmutató

Somfy Izymo Dimmer Lightning

Cikkszám: S0251822663 Kategória:
Ingyenes kiszállítás

150 000 Ft fölött*

Előzetes felmérés

Igény esetén

Garancia

Szakszerű beszerelés esetén

100% Biztonságos fizetés

Online vagy készpénzben