Hívjon minket: +36 70 308 0787

Ingyenes szállítás 150 000 Ft fölött*

Somfy Nina IO Timer – 60 csatornás időzítő távirányító

134 890 Ft

A Nina IO  timer távirányító egy 60 csatornás központi távirányító, mely segítségével egyenként vagy csoportban számos eszközt vezérelhet. Ellenőrizze vagy integrálja az összes okos berendezését a képernyő egyszerű megnyomásával. 

A napirendek betartója 

somfy nina io timer taviranyitol

 Adjon parancsot motorizált redőnyeinek, napellenzőinek, árnyékolóinak, rolóinak. Időzítéseket és jelenlétszimulációkat vezérelhet és futtathat könnyedén Optimalizálja a mindennapok rutinját otthonára, az időzítővel ellátott távirányító segítségével. Hozzon létre időzített forgatókönyveket, az adott napra vagy akár a teljes hétre. Minden napszakban másra kell otthonunkban figyelni. Nevezze el a különböző napok teendőit, állítsa be, mikor melyik helyiséget szeretné irányítani. Önnek nincs más dolga, csak beállítani a parancsok időpontját, és a Nina IO Timer automatikusan elvégzi azokat a megfelelő időpontban. 

Megszokott design új köntösben 

A Nina időzítő kinézetét tekintve, különbözik a NINA IO távirányítótól, hiszen ellentétben az előbbivel, vízszintes megjelenést kapott. Így a kezelőfelülete is ennek megfelelően horizontális lett. De örökölte a testvérénél már jól bevált felhasználási élményt adó tulajdonságait. 

A biztonságra is gondoltak a gyártók, ugyanis emelt szintű biztonsági kulcs gondoskodik, hogy csak Ön férjen hozzá eszközei irányításához.  

A távirányítóhoz tartozik egy külön tartó, ami egyben egy beépített töltő is, de átlag használatnál akár 14 napot is kibír töltés nélkül! 

Használati útmutató

5 év gyártói garancia

 

Cikkszám: S0251811407 Kategóriák: , , ,
Ingyenes kiszállítás

150 000 Ft fölött*

Előzetes felmérés

Igény esetén

Garancia

Szakszerű beszerelés esetén

100% Biztonságos fizetés

Online vagy készpénzben