fbpx
Kosár

Hívjon minket: +36 70 308 0787

Ingyenes szállítás 150 000 Ft fölött*

Somfy NINA IO

134 990 Ft

Somfy Nina IO egy 60 csatornás érintőképernyős távirányító, mely segítségével egyenként vagy csoportban számos eszközt vezérelhet. 5 év gyártói garancia.

Somfy Nina IO – Naturally Intuitive Naturally Attractive

 A Nina IO egy 60 csatornás központi távirányító, mely segítségével egyenként vagy csoportban számos eszközt vezérelhet. Motorizált redőnyöket, napellenzőjét, világítását vagy akár a Velux tetőablakait könnyedén vezérelheti érintőképernyős távirányítójával. 

Felhasználóbarát felépítés  

Konfigurálja okos eszközeit könnyedén a Nina IO távirányítóval.Hozzon létre forgatókönyveket, amivel testreszabhatja redőnyeit, garázskapuit, bejárati kapuit, lámpáit, vagy akár riasztóit is irányíthatja. Például hozzon létre Távozás megnevezéssel ami, lekapcsolja a fényeket, kinyitja a kaputáramtalanítja a dugaljakat és beriasztja otthonát. Amazon Alexa, Google asszisztenssel is kompatibilis, ennek köszönhetően hangvezérléssel is lehet irányítani a távirányítónkat.

A biztonságra is gondoltak a gyártók, ugyanis emelt szintű biztonsági kulcs gondoskodik, hogy csak Ön férjen hozzá okos eszközei irányításához. 

Nina IO – Intuitív vezérlés 

A korábban már megszokott Fel My és Le gombok helyett érintőképernyő segítségével tudja vezérelni a kiválasztott eszközeit. Csak érintse meg a képernyőt és szabja az Ön elképzeléseire otthonát. A berendezések vezérelhetőek külön-külön, de csoportban is. A természetes vezérlés funkcióval, könnyedén, csuklómozdulattal adhat parancsot otthona berendezéseinek. Ilyen kényelmesen még nem adott parancsot az okos készülékeinek, mint amire a NINA IO képes. Egyszerűen és precízen állíthatja többek között a lamellák dőlésszögét is.

Az esztétikus design 

A NINA IO több mint egy egyszerű vezérlőeszköz. Legyen távirányítója az otthona stílusos kiegészítője Az ergónomikus kialakításának köszönhetően, tökéletesen a kéz görbületeire tervezve kényelmes fogást biztosítAz alapkészülék fekete és fehér színben elérhető. Több féle színű bőrtok közül választhat, hogy teljes összhangban legyen otthona stílusával.  

4 féle szín közül választhat: kék, zöld, konyak, illetve lila 

távirányítóhoz tartozik egy külön tartó, ami egyben egy beépített töltő is, de átlag használatnál akár 14 napot is kibír töltés nélkül a készülék! 

A termékre 5 év gyártói garancia van!

Somfy Nina IO – Használati útmutató

Somfy Nina IO – Gyors üzembehelyezési útmutató

Somfy Nina IO – Biztonsági előírások

További információk

Tömeg 0,117 kg
Méretek 15,98 × 6,8 × 6,99 cm
Cikkszám: 1805251 Kategóriák: , ,
Ingyenes kiszállítás

150 000 Ft fölött*

Előzetes felmérés

Igény esetén

Garancia

Szakszerű beszerelés esetén

100% Biztonságos fizetés

Online vagy készpénzben