fbpx
Kosár

Hívjon minket: +36 70 308 0787

Ingyenes szállítás 150 000 Ft fölött*

Somfy Situo 1 RTS Pure II EE

18 990 Ft

Somfy Situo 1 RTS egy csatornás távirányító, ami modern és ergonomikus kialakításának köszönhetően mindenki tetszését elnyeri. Szállítási idő: 1-2 munkanap.

Somfy Situo 1 RTS Pure II EE kézi távirányító 

Somfy Situo Pure II EE távirányítója RTS típusú kézi távirányító, ami, 1 berendezést vagy 1 készülékcsoport vezérlésére alkalmas. Csoportosítsa otthona berendezéseit, így egy gombnyomással otthona több berendezését is tudja vezérelni. 

Stílusos megjelenés 

Az ergonomikus kialakításának köszönhetően, nem csak egy távirányító, hanem otthona stílusos kiegészítője. Diszkrét fali tartót adunk hozzá, hogy mindig kéznél legyen berendezései vezérlője. Felhelyezése nem igényel csavarokat, ragasztószalaggal könnyen felhelyezhető. 

Egyszerű vezérlés 

A gombok funkcióit tekintve a Fel a nyitást, a lámpák felkacsolását vagy fényerősség növelését szolgálja, ha hosszan lenyomva tartjuk. A Le gomb pedig a zárást, lámpák leoltását, fényerősség csökkentését, ha hosszan lenyomva tartjuk szolgálja. Alul csatornaválasztó gombbal tudjuk kiválasztani, melyik csatornán lévő eszközöket akarjuk vezérelni.    

Somfy Situo 1 RTS rendszer 

A távirányítóhoz fali tartó konzolt is adunk. Az elem töltöttségét kijelzőn követhetjük,kommunikációja egyirányú. A rádiótartománya 868,95 MHz. Belső használat esetén hatótávolsága 15 méter. 

Somfy Situo 1 RTS Pure II EE távirányítója nemzetközileg elismert ökológiai termelési tanúsítvány szerint készül. 

A termék használati útmutatóját itt érheti el

Cikkszám: 1870403 Kategóriák: ,
Ingyenes kiszállítás

150 000 Ft fölött*

Előzetes felmérés

Igény esetén

Garancia

Szakszerű beszerelés esetén

100% Biztonságos fizetés

Online vagy készpénzben