Somfy Situo 5 RTS Pure II EE

31 900 Ft

Somfy Situo 5 RTS, öt csatornás rádiós rendszerű távirányító. A modern és ergonomikus kialakításának köszönhetően az új Situo termékcsalád mindenki tetszését elnyeri. Szállítási idő 1-2 munkanap.

Ingyenes kiszállítás 150 000 Ft fölött

Somfy Situo 5 RTS Pure II kézi távirányító 

Somfy Situo 5 RTS Pure II távirányítója RTS típusú kézi távirányító, ami, 5 berendezés vagy 5 készülékcsoport vezérlésére alkalmas. Csoportosítsa otthona berendezéseit, így, akár 5 különböző eszközt is vezérelhet. 

Stílusos megjelenés 

Az ergonomikus kialakításának köszönhetően, nem csak egy távirányító, hanem otthona stílusos kiegészítője. Diszkrét fali tartót adunk hozzá, hogy mindig kéznél legyen berendezései vezérlője. Felhelyezése nem igényel csavarokat, ragasztószalaggal könnyen felhelyezhető.

Egyszerű vezérlés 

A gombok funkcióit tekintve a Fel a nyitást, a lámpák felkacsolását vagy fényerősség növelését szolgálja, ha hosszan lenyomva tartjuk. A Le gomb pedig a zárást, lámpák leoltását, fényerősség csökkentését, ha hosszan lenyomva tartjuk szolgálja. Alul csatornaválasztó gombbal tudjuk kiválasztani, melyik csatornán lévő eszközöket akarjuk vezérelni.  Könnyedén irányíthatja redőnyeit, napellenzőit, vagy akár lámpáit. 

Somfy Situo 5 RTS rendszer 

A távirányítóhoz fali tartó konzolt is adunk. Az elem töltöttségét kijelzőn követhetjük,kommunikációja egyirányú. A rádiótartománya 868,95 MHz. Belső használat esetén hatótávolsága 15 méter. 

Somfy Situo 5 RTS Pure II távirányítója nemzetközileg elismert ökológiai termelési tanúsítvány szerint készül. 

 A termék használati útmutatóját itt érheti el.