Somfy Situo 5 Variation RTS Pure – távirányító

31 990 Ft

Somfy Situo 5 Variation RTS távirányító 5 árnyékoló vagy 5 csoport vezérlésére alkalmas, kifejezetten a zsalúziákra tervezve, a lamellák dőlésszögének irányíthatóságával. 5 év gyártói garancia.

Ingyenes kiszállítás 100 000 Ft fölött

Megbízható webáruház

Leírás

Somfy Situo 5 Variation RTS Pure – 5 csatornás, fehér távirányító

 5Somfy Situo 5 Variation RTS árnyékoló vagy 5 csoport vezérlésére alkalmas, kifejezetten a zsalúziákra tervezve, a lamellák dőlésszögének irányíthatóságával. 

FelKözépen a  My, a Le, illetve az alján a csatornaválasztó gombok találhatóak meg a távirányítón, a többi távirányítóval ellentétben a középső gomb kialakításának köszönhetően könnyedén tudjuk irányítani a lamellák dőlésszögét. 

Lamellák dőlésszögének állítása

A gombok funkcióit tekintve a Fel a nyitást, a lámpák felkacsolását vagy fényerősség növelését szolgálja, ha hosszan lenyomva tartjuk. A Le gomb pedig a zárást, lámpák leoltását, fényerősség csökkentését, ha hosszan lenyomva tartjuk szolgálja. Alul csatornaválasztó gombbal tudjuk kiválasztani, melyik csatornán lévő eszközöket akarjuk vezérelni.   

Somfy RTS rendszer

A távirányítóhoz fali tartó konzolt is adunk. Az elem töltöttségét kijelzőn követhetjük, kommunikációja egyirányú. Belső használat esetén hatótávolsága 15 méter. 

A termékre 5 év gyártói garancia van.

További információk

Tömeg 0.11 kg
Méretek 14 × 4.5 × 2 cm

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Somfy Situo 5 Variation RTS Pure – távirányító” értékelése elsőként

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük