Somfy Sunea 50 IO

133 900 Ft155 900 Ft

Somfy Sunea 50 IO napellenző-motor, kézi vésznyitással (50-es, kazettás és könyökkaros napellenzőkhöz)

Ingyenes kiszállítás 150 000 Ft fölött

Somfy Sunea 50 IO

50-es napellenző-csőmotor, kézi vésznyitással, kazettás és könyökkaros napellenzőkhöz, IO rendszerhez.

A Somfy-féle IO rendszer egy kétirányú adatkommunikációs, 3 sávos, titkosított rendszer. Képes széles választékú árnyékolók, világító eszközök, kapurendszerek, fűtési és klímaberendezések, vagy akár épületrendszerek biztonságos működtetésére, és igény szerint állapot-visszajelzésre is. A kétirányú kommunikáció miatt a motorok és vevőegységek jelismétlőként (repeater) is működnek, így a távol eső, vagy árnyékolt helyen lévő eszközökhöz is biztonságosan eljut az információ illetve az állapot-visszajelzés.

A termék francia gyártmány.

  • Beépített rádió adó-vevő
  • Valós állapot-visszajelzés
  • Automatikus végállás-felismerés
  • A motor végállásainak és forgásirányának beállítása távirányítóval módosítható
  • 40 ciklusonként újra kalibrálja a végállásokat

A gyárilag betanított köztes pozicíó (My funkció: Elmenthető egy berendezés kedvenc pozíciója, majd a „my” gomb megnyomásával azonnal előhívható) egyedi igényeknek megfelelően módosítható vagy törölhető. Az árnyékoló a fali vagy kézi adóegységen található „my” gomb megnyomásával állítható köztes pozícióba. A motor vezérlése kétirányú, vagyis a parancs végrehajtásáról visszajelzést küld a vezérlő kijelzőjére.

Kompatibilis a Sunis WireFree IO fényérzékelővel és az Eolis WireFree IO rádiós szélérzékelővel, illetve minden IO termékkel.

További információk

Garancia

Gyártási / Átadási idő

Szereléshez szükséges gyakorlat

Nyomaték

, ,