Akció!

Somfy TaHoma Box – Okos otthon

109 990 Ft 97 990 Ft

-11%

Okos otthon vezérlő, a Somfy Tahoma Box IO intelligens otthon rendszer, mellyel kényelmessé teheti életét és pénzt takaríthat meg. A Somfy IO okos otthon szállítási ideje 2-4 munkanap.

Ingyenes kiszállítás 100 000 Ft fölött

Megbízható webáruház

Leírás

IO okos otthon – Somfy Tahoma Box

A TaHoma Premium Box egy olyan intelligens, otthonvezérlési rendszer, mely segítségével több mint 200 eszközt vezérelhető otthonában. A TaHoma a legteljesebb okos otthon élményt nyújtja, az Amazon Alexa, vagy a Google Asszisztens segítségével hangjával is utasításokat adhat, nem kell különböző alkalmazásokat telepítenie, vagy távirányítókat keresgélnie. Az intelligens központ kompatibilis számos gyártó termékével, többek között Velux, GU, Hitachi, Honeywell, Philips HUE és a Sonos eszközök. Az IFTTT szolgáltatással ami egy olyan digitális platform, amelynek célja, hogy a támogatott szolgáltatások különböző eseményeit kapcsolja egymáshoz, több száz gyártó és szolgáltató termékeivel tud együttműködni.

Somfy TaHoma – okos otthon lehetőségei

A TaHoma box segítségével, a teljesség igénye nélkül a következő elemeit vezérelheti otthonának: Redőnyök, Zsaluziák, Nepellenzők, Kert-és garázskapu, Fűtés, Légkondicionáló, Kamerái, Termosztátok, Függönyei, beltéri árnyékolói, Riasztóberendezése, Füst-, mozgás-, nyitásérékelők és Vezérelt csatlakozóaljzatai. Az okos otthon berendezésének köszönhetően, a számtalan kényelmi szolgáltatást leszámítva, pénzt is megtakaríthat. A napfényérzékelő segítségével automatizálja árnyékolóit, melyek nyáron megakadályozzák, hogy otthona túlságosan fölmelegedjen.

Tehát a csatlakoztatott otthonának köszönhetően minden okos otthon eszközt egyesével, vagy csoportosan működtethet. A telepített kamerái segítségével bármikor “benézhet” lakásába; illetve megnézheti, hogy berendezéseinek állapotát. Ellenőrizheti, hogy nem felejtette-e nyitva a kaput, minden eszközéről valós idejű visszajelzést kap.

Létrehozhat különböző forgatókönyveket, mely segítségével előre beállított módon automatikusan tudja működtetni eszközeit. (Pl.: Létrehozhat érkezés forgatókönyvet, aminek bekapcsolásakor felhúzódnak a redőnyök, fölkapcsolnak a lámpák, kinyílik a kertkapu és kinyílnak a tetőablakok.) Hétköznapokra, hétvégékre különböző forgatókönyveket hozhat létre, összesen 20 lehetőséget állíthat be, mellyel automatizálhatja otthonában a különböző eszközeit. A forgatókönyvek elindulhatnak időpont szerint is, illetve a különböző érzékelők parancsai szerint is. (Pl.:  Ha kisüt a nap, a szoba hőmérséklete felmelegszik). Az érzékelők segítségével árnyékolói otthonában automatikusan működtethetőek, így az otthona nyáron hűvösebb, télen melegebb lesz. Az okos otthon, ha úgy állítja be, értesítéseket küld telefonjára, hogy azonnal tájékozódjon arról, ha otthonában valami változás történt.

Intelligens otthon telepítése – Somfy TaHoma Box

A TaHoma úgy lett kialakítva, hogy leegyszerűsítse életét és megszabadítsa Önt a mindennapi stressztől, egyszerű, felhasználóbarát és fejleszthető megoldást kínálnak Önnek a Somfy mérnökei.A TaHoma Coach rendelkezésére áll, hogy végigkísérje Önt a telepítés és a használat során. A mellékelt leírás megkönnyíti a telepítést, de vásárlás esetén szakértőink állnak rendelkezésére a telepítés során.

További információk

Tömeg 0.235 kg
Méretek 2.81 × 7.13 × 11 cm
Garancia

5 év, teljes körű gyártói garancia

Szállítási idő

2-4 munkanap

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Somfy TaHoma Box – Okos otthon” értékelése elsőként

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük