Hívjon minket: +36 70 308 0787

Ingyenes szállítás 150 000 Ft fölött*

Nyíló szúnyogháló ajtó

34 671 Ft

Nyíló szúnyogháló ajtó, egyedi méretre gyártva. Vásároljon közvetlenül a gyártótól, tervezés, gyártás, kivitelezés. Szakértő ügyfélszolgálat.

Ajtó méretei

Minimum érték: 60 cm | Maximum érték: 130 cm
Minimum érték: 50 cm | Maximum érték: 245 cm

Szín kiválasztása

Háló színe

Nyíló szúnyogháló ajtó

nyiló szúnyogháló ajtó zsanérral

Nyitható szúnyogháló ajtó, praktikus védelem a szúnyogok ellen

Ajtókra tökéletes választás a zsanéros nyitható szúnyogháló ajtó, ami kint tartja a szúnyogokat, de a friss levegőt és a természetes fényt viszont beengedi otthonunkba. A szerkezet alumínium profilból készül és prémium minőségű rovarhálót alkalmazunk, ami ellenáll az időjárás viszontagságainak. Modern, esztétikus design, ami bármilyen stílusú otthonhoz illeszkedik, növeli a lakás értékét és vonzerejét.

nyíló szúnyogháló ajtó záródása

Esztétikus megjelenés, praktikus használat

Modern és esztétikus megjelenése bármilyen stílusú otthonhoz illeszkedik, a terméket rejtett sarokelemekkel és tökéletesen illeszkedő profilokkal szereljük. Könnyen nyitható és zárható, csendes működésű ajtó, amely kényelmet és praktikumot biztosít a mindennapi használat során. Telepítése nem igényel szakértelmet. A szúnyogháló ajtó zsanérral működik, illetve az ábra szerinti ajtóra szerelhető zárba csukódik be.

Alap színek

Gyártási idő: 8-10 munkanap

 • Fehér

  Fehér

  RAL 9016

 • Antracit

  Antracit

  RAL 7016

 • Barna

  Barna

  RAL 8019

Faeres színek

Gyártási idő: 10-12 munkanap

 • Aranytölgy

  Aranytölgy

 • Dió

  Dió

RAL színek

Gyártási idő: 10-15 munkanap

RAL színskála

Szúnyogháló típusok

Prémium minőségű hálók felhasználásával gyártunk, ami elérhető szürke és fekete színben is. A hálók üvegszál erősített UV stabil szúnyoghálók, kemény kivitelben.

Szürke háló

Szürke háló

Fekete háló

Fekete háló

Nyíló szúnyogháló ajtó lemérése

A megrendeléshez tudnunk kell elsősorban, hogy milyen színben szeretnénk a szúnyoghálót, illetve mik a méretei. Felméréskor a szerkezet külső méreteit kell megadnunk, de ügyelnünk kell arra, hogy a felszerelésnél a zsanérnak, és a záródást biztosító alkatrész felszerelésének megmaradjon a hely, mert a megadott méret ezeket nem tartalmazza.
nyíló szúnyogháló ajtó szerkezeti mérete
1

A nyíló szúnyogháló méretfelvételénél a profil külső méreteit kell megadnunk, amekkora ajtót szeretnénk, az ábra szerint.

nyíló szúnyogháló ajtó zsanér és zár
2

Felméréskor mindenképp ügyeljünk arra, hogy a zsanérnak 15 mm helyre lesz szükség, illetve a záró alkatrésznek további 17 mm helyigénye van. Rendeléskor minden esetben olyan méretet adjunk meg, hogy maradjon hely a két oldalon a rögzítőelemeknek is.

Gyakran ismételt kérdések

Ingyenes kiszállítás

150 000 Ft fölött*

Előzetes felmérés

Igény esetén

Garancia

Szakszerű beszerelés esetén

100% Biztonságos fizetés

Online vagy készpénzben