Szúnyogháló ajtó – nyíló kivitel

35 900 Ft

Egyedi méretre gyártott szúnyogháló ajtó, nyíló kivitelben. Kérje szakszerű felmérésünk és beszerelésünk Budapesten és 20 kilométeres körzetében.

Ingyenes kiszállítás 100 000 Ft fölött

Megbízható webáruház

Leírás

Házi kedvencek mellé is tökéletes az i52 nyíló szúnyogháló ajtó

Szúnyogháló ajtók esetén a legegyszerűbb és legpraktikusabb megoldás a nyíló ajtó, hiszen a masszív extrudált alumínium keret stabilan és feszesen tartja az üvegszálas hálót, a rúgós zsanér pedig vissza is csukja utánunk még ha épp tele is a kezünk. A mágneszáras rögzítés épp elég ahhoz, hogy a szél ne tudja kinyitni, mégis könnyedén, kézzel nyithassuk.

Extrudált alumínumból készülő nyíló ajtónk kivívta vásárlóink elismerését tartósságukkal és megbízhatóságukkal. A teljes alumínium színválasztékunk elérhető, így kiválaszthatja otthonához legjobb illő kivitelt.

Minden nyíló ajtó rendelkezik keresztmerevítővel, ami megkönnyíti a nyitást és garantálja a tartósságot, minimálissá téve a lógás esélyét, igény esetén pedig további alsó merevítéssel tudjuk ellátni a nyíló ajtókat (merevítő nélküli kivitelt nem gyártunk)

Négyféle felszerelési módozattal

Ez a megoldás négyféle módon szerelhető, normál vagy rúgós zsanérokkal. A felszerelési módok közül választható, az ajtónyílásba, az ajtónyílásba rúgós zsanérral, az ajtónyílásra, illetve az ajtónyílásra rúgós zsanérral verzió. A színválasztékra ennél a modellnél sem lehet panasz: elérhető fehér és barna alapszínben, az aranytölgy, mahagóni, dió hármas mellett további 51 faeres változatban, valamint 1200 különböző RAL színben is!

Amikor nincs szükség különleges megoldásokra, de ezzel együtt egy biztonságos és egyszerű szerkezetet szeretne felszereltetni otthona, irodája ajtajára, a nyíló ajtók jelentik a kézenfekvő megoldást. A praktikusságuk mellé tartósság is társult.

A nyíló ajtók nyújtják a legegyszerűbb megoldást

A szúnyoghálóajtók esetében a legegyszerűbb és legpraktikusabb megoldást a nyíló ajtók jelentik, mivel a masszív extrudált alumíniumkeret stabilan és feszesen tartja az üvegszálas hálót, a rugós zsanér pedig visszacsukja utánunk, még ha épp tele is van a kezünk. A mágneszáras rögzítés pedig épp elég ahhoz, hogy a szél ne tudja kihajtani, kézi erővel mégis könnyedén kinyithassuk. Büszkén mondhatjuk, hogy az extrudált alumíniumból készülő nyíló ajtóink kivívták vásárlóink elismerését tartósságukkal és megbízhatóságukkal. A megvalósítás során a teljes alumínium színválasztékunk elérhető, azaz a teljes RAL skála, valamint a faerezetek is.

Duplán hasznos a keresztmerevítő

Felhasználói szempontból fontos, hogy minden nyíló ajtó rendelkezik keresztmerevítővel, ami egyrészt megkönnyíti a nyitást, másrészt garantálja a tartósságot, minimálissá téve a lógás esélyét, Ha ez nem lenne elég, egyéni igények esetén további alsó merevítéssel tudjuk ellátni a nyíló ajtókat. Merevítő nélküli kivitelt viszont nem gyártunk. Mivel szeretnénk minden vásárlói igénynek megfelelni, az ajtóink készülhetnek szimpla vagy dupla kivitelben, utóbbi szárnyait egy T-profil ütközteti egymásnak. Bármelyik változatra van szüksége, az Árnyékbolt.hu kínálatában található megoldások ugyanazt a magas minőséget képviselik, típustól függetlenül. Ha biztosítani akarja otthona, irodája számára a nyugalmas környezetet, és szeretné kint tartani a rovarokat, bogarakat, a nyíló ajtók között megtaláljuk az igényeinek leginkább megfelelő típust.

További információk

Minimális szélesség

Maximális szélesség

Minimális magasság

Maximális magasság

Maximális felület

Szín

, , , , , ,

Gyártási / Átadási idő

Szereléshez szükséges gyakorlat

Fontos tudnivaló

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Szúnyogháló ajtó – nyíló kivitel” értékelése elsőként

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük