Tokozott Roletta

5 980 Ft

Beltéri árnyékoló modern megjelenéssel

Színválaszték

Ingyenes kiszállítás 150 000 Ft fölött

Megbízható webáruház

Leírás

Tokozott Roletta

A tokozott roletták népszerűségüket annak köszönhetik, hogy a lefutó segítségével sokkal jobb fényzárást érhetünk el. A roletta vászon a tokba tekeredik, mely védi a textilt a porosodástól, illetve eltakarja a szerkezeti elemeket is. A tokozott roletta egy praktikus beltéri árnyékoló, mely könnyen felszerelhető.

A rolettát nem csak az avatatlan tekintetek távoltartására és árnyékolásra használhatjuk, hanem a lakberendezési trendek elengedhetetlen kiegészítőjévé vált. 150 különböző roletta textil mintából választhat és öltöztetheti fel otthonát, munkahelyét. A nagy színválasztéknak köszönhetően bármilyen környezethez megtalálja a megfelelő színvilágot.

Roletta egyedi méretre

A roletta területe nem lehet több, mint 3 m2, maximum szélessége 150 cm, magassága 200 cm. Egyes textiltípusok kivételt képeznek, azok maximum magassága 180 cm, vagy 170 cm lehet. Az alumínium tokkal készült roletta, a textilt kétoldalt alumínium takarólécek rögzítik, így oldalról egy fénycsík sem zavarja meg a nyugodt pihenésében. Ezek összessége exkluzív megjelenést biztosítanak, csavarozással rögzíthetjük ablakszárnyra. Mind a klasszikus lakberendezési stílus, mind a modern és minimal stílust követő lakások, irodák divatos kiegészítője lehet.

A gyöngyláncos kezelésének köszönhetően egyszerűen állíthatjuk a kívánt magasságban. A roletták textiljét gombásodás ellen kezelték, taszítja a port és a szennyeződéseket. Működésük rendkívül egyszerű, egy alumínium tengelyre tekeredik föl a textil, alján egy horganyzott lemez van nehezékként.

Termékeinkre 2 év garanciát vállalunk szakszerű felszerelés esetén.

Roletta ablakra mérési útmutató és felszerelési segédlet

Kifejezetten ablakra javasoljuk szerelni (akár szárnyra, akár fix üvegmezőre) azon belül is üveglécekre. Mivel a lefutók oldalról is takarnak ezért nem kell oldalról fényrésekre készülni. 

Szélesség: mérjük meg az üveglécek közötti szélességet és adjunk hozzá 20mm-t. A lefutó számára 10mm egyenes felület szükséges a ragasztáshozezért ha az üvegléc eleje íves, vagy szögben tört, akkor a szükséges sík felületig növeljük ezt a szélességet. 

MagasságUgyanúgy mint a szélesség esetén az üveglécek közötti távolságot vegyük alapul, és növeljük a sík felületig, ha ívelt, vagy szögben tört és adjunk hozzá 15 mm-t a tok számára. 

 

További információk

Maximális magasság

Maximális szélesség

Maximális felület

Gyöngylánc színe

fehér, barna, antracit

Tartó színe

fehér, barna, antracit

Takaróléc színe

fehér, barna, antracit

Színválaszték

Adriana

Carina

Carmen

Isabela BO

Lucy

Madeira

Melisa

Melisa BO

Melisa BO BB

Melisa BO BS

Rembrandt