fbpx
Kosár

Hívjon minket: +36 70 308 0787

Ingyenes szállítás 150 000 Ft fölött*

Tokozott sávroló

31 108 Ft

Exkluzív árnyékoló megoldás

Színválaszték

A sávrolóink közül talán a leginkább domináns és hangsúlyos megjelenésű kivitel. Masszív alumínium tokozata már megjelenésével is minőségi érzetet kelt. Letisztult, modern és elegáns, akár lakások, akár irodák esetén kiváló választás, különösen, ha nagyméretű szerkezetekről van szó.

Tokozott sávroló

Elsősorban falsíkra vagy üvegfalakra javasoljuk, nagyméretű erős alumínium tokja akár 240 cm széles szerkezetek gyártását is lehetővé teszi.
Lefutó nélküli kivitel, így a vászon színe a leghangsúlyosabb vizuális elem. Ablakra szerelve csökkentené a hasznos üvegfelületet, így elsősorban falsíkokra javasoljuk.
A duplán futó textil egyik vége a szerkezethez van rögzítve, a másik pedig egy vastag alumínium tengelyre tekeredik föl, mely nem hajlik meg és nem deformálja a vásznat akár 5m2 felületű kivitelek esetében sem.

  • zárt szerkezetű
  • lefutó nélküli típus
  • elsősorban falsíkra
  • csavarozással rögzíthető
  • motorizálható

Árnyék és design

Távol tartják a kíváncsi tekinteteket és biztosítják a kellemes fényviszonyokat. Elegáns megjelenésük és jellegzetes fényhatásuk kellemes hangulatot teremt. Hangsúlyosak, ám mégsem hivalkodók, kiválóan belesimulnak otthonok, irodák és akár üzletek belső designjába is. Egyediségüket és egyben funkcionális előnyüket is adja, hogy a textil felületükön sötétítő és fényáteresztő csíkok váltakoznak, a textil duplán fut, az egyik vége a szerkezethez rögzített, a másik vége pedig egy alumínium tengelyre tekeredik. A vászon magasságának és a két egymást követő sáv mozgatásával változtathatjuk a beengedett fény mennyiségét.

Korszerű árnyékoló

Több féle szerkezeti kialakításának köszönhetően rögzíthetőek az ablak előtti függőleges falsíkokra, szerelhetőek az ablakok szerkezetére vagy a szárnyára, alkalmazási lehetőségeinek csak a fantázia szab határokat. Készülhetnk függőleges vezetősínekkel, vagy anélkül is, a szerkezetük tengelye pedig lehet látszó kivitelű, vagy alumínium tokba rejtett is, mindez jelenleg 4 féle kialakításban elérhető.

Széles színválaszték

A kiváló minőségű textil taszítja a szennyeződéseket, nem látszik meg rajta a por, vagy a kéznyomok. Vászonválasztékunk 103 letisztult modern színéből könnyedén megtalálhatja az otthonába legjobban illő összeállítást!

Tokozott Sávroló mérési útmutató

A sávroló mérése esetén minden esetben a gyártási méretet kell megadni!

Szélesség: A kívánt textilszélességhez (árnyékolandó felület) adjunk hozzá 4 cm-t.

opus savrolo szelesseg felmerese

Magasság: A kívánt textil magassághoz (árnyékolandó felület) adjunk hozzá 8,2 cm-t.

opus savrolo magasság felmerese1

További információk

Maximális szélesség

Maximális magasság

Maximális felület

Tengely átmérő

38 mm

A tartó színe

A lánc színe

Színválaszték

Alyssa

Alyssia II

Alyssia III

Grace

Grace II

Grace III

Grace IV

Grace V

Grace VI

Grace VII

Grace VIII

Ingyenes kiszállítás

150 000 Ft fölött*

Előzetes felmérés

Igény esetén

Garancia

Szakszerű beszerelés esetén

100% Biztonságos fizetés

Online vagy készpénzben