Alumínium fix keretes szúnyogháló (is11)

5 990 Ft

Egyedi méretre gyártott, fix keretes szúnyogháló, alumínium kerettel, több mint 30 színválasztékkal. Gyártási idő 5-7 munkanap, Budapesten és közvetlen vonzásában beszereléssel együtt.

Ingyenes kiszállítás 100 000 Ft fölött

Megbízható webáruház

Leírás

Keretes szúnyogháló széles színválasztékban

Amikor egy családi ház vagy irodaépület védelméről van szó, a kifogástalan minőségű szúnyoghálók felszerelése is terítékre kerül. Az is11 fix mini alumínium keretes szúnyogháló megbízható, speciális mini profilból, üvegszálas hálóval készül, így tud maradéktalanul megfelelni a legkülönlegesebb vásárlói igényeknek is.

Diszkrét megjelenés

Az is11 megjelenése a kialakítása miatt rendkívül diszkrét, ugyanakkor ezzel együtt is kiválóan alkalmas nagyobb méretű szerkezetekhez. Biztosítja az elvárt védelmet a maximális, 4 négyzetméteres felületig. Elérhető a fehér és a barna alapszínben, az aranytölgy, mahagóni, dió hármas mellett további 51 faeres színben, valamint 1200 különböző RAL színben is.

Rejtett csavarral, vagy műanyag klipszekkel rögzíthetjük.

Szúnyogháló egyszerű szerelhetőséggel

Amikor szúnyoghálót választunk, fontos eldönteni, melyik nyílászáró esetében milyen megoldás mellett döntünk. Az evidens, hogy egy ajtóhoz mobil szerkezet szükséges, ám egy olyan ablakra, amelyet nem akarunk nyitogatni, és nincs szükség az azon való kihajolásra, a fix keretes szúnyoghálók jelentik a legjobb megoldást. Miért? A legnagyobb előnyük az egyszerű szerelhetőség és a kompromisszum nélküli védelem, ráadásul a nagy méretekben legyártható típusok keresztmerevítővel is megerősíthetőek. A többféle keretkialakításnak köszönhetően minden ablakhoz kiválasztható a legmegfelelőbb eszköz, ami lehetőleg nem csökkenti az ablak szabad keresztmetszetét, és a háló mindig feszes marad bennük.

További információk

Minimális szélesség

Maximális szélesség

Minimális magasság

Maximális magasság

Maximális felület

Rögzítés

,

Szín

, , , , , ,

Fontos tudnivaló

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Alumínium fix keretes szúnyogháló (is11)” értékelése elsőként

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük