fbpx
Kosár

Hívjon minket: +36 70 308 0787

Ingyenes szállítás 150 000 Ft fölött*

Fix keretes alumínium szúnyogháló

8 990 Ft

Egyedi méretre gyártott, fix keretes szúnyogháló, alumínium kerettel, több mint 30 színválasztékkal. Gyártási idő 5 munkanap. Rendeléskor kérem a teljes szerkezet méretét adják meg, a felmérési leírások szerint.

Fix Keretes Alumínium Szúnyogháló – Teljes védelem rovarok ellen

fix keretes szúnyogháló

Kényelmes és hatékony védelmet biztosító Fix Keretes Alumínium Szúnyogháló tökéletes választás minden otthon számára. Ezt a szúnyoghálót a modern és korszerű műanyag ablakokhoz terveztük, de fa és alumínium ablakkerettel is kompatibilis. Amikor szúnyoghálót választunk, fontos eldönteni, melyik nyílászáró esetében milyen megoldás mellett döntünk. Az evidens, hogy egy ajtóhoz mobil szerkezet szükséges, ám egy olyan ablakra, amelyet nem akarunk nyitogatni, és nincs szükség az azon való kihajolásra, a fix keretes szúnyoghálók jelentik a legjobb megoldást. Miért? A legnagyobb előnyük az egyszerű szerelhetőség és a kompromisszum nélküli védelem, ráadásul a nagy méretekben legyártható típusok keresztmerevítővel is megerősíthetőek. A többféle keretkialakításnak köszönhetően minden ablakhoz kiválasztható a legmegfelelőbb eszköz, ami lehetőleg nem csökkenti az ablak szabad keresztmetszetét, és a háló mindig feszes marad bennük.

A Fix Keretes Alumínium Szúnyogháló könnyen és biztonságosan rögzítheő az ablakkeretre, csavarozással vagy rögzítőfülek segítségével. A könnyű, mégis erős extrudált alumínium keret és a hosszú élettartamú üvegszálas háló garantálja a termék tartósságát. A szúnyogháló megjelenése a kialakítása miatt rendkívül diszkrét, ugyanakkor ezzel együtt is kiválóan alkalm

as nagyobb méretű szerkezetekhez. Biztosítja az elvárt védelmet a maximális, 4 négyzetméteres felületig. Elérhető a fehér és a barna alapszínben, az aranytölgy, mahagóni, dió hármas mellett további 51 faeres színben, valamint 1200 különböző RAL színben is.

Mérethatárok, színek

Szélesség – min. 15 cm – max. 200cm
Magasság – min. 15 cm – max. 200cm

Maximum felület – 3 m2

Alap szín – fehér, barna
Renolit fóliás faeres színek – aranytölgy, dió, mahagóni
RAL színek – kód alapján

keretes szúnyogháló rögzítés

Felmérés és szerelés

Megrendeléskor minden esetben a szúnyogháló keret szerkezeti, külső méreteit kell megadni. Javasolt felmérési módszer, ha megméri az ablakának a nyílásméretét, és hozzáad a szélességhez és a magassághoz is 52 mm-t, akkor a keretes szúnyogháló alumínium profilja az ablaknyílás széléig fog érni.
szúnyogháló keret metszete

Az egyszerűség kedvéért egy példa: 

Ablaknyílás mérete: 50 cm x 100 cm
A gyártási méret így 55,2 cm x 105,2 cm lesz. (ekkora lesz a keret mérete), tehát ezt kell megadni a kalkulátorban!

A szúnyogháló rögzítéséhez szükséges csavarokat a csomag nem tartalmazza. Amennyiben a rögzítés módja „rögzítőfüles”, abban az esetben a rögzítőfüleket tartalmazza a csomag!

Amennyiben szeretné igénybe venni helyszíni felmérésünket és szerelésünk, keressen minket bátran!

Rendelését a weboldalon keresztül fogadjuk, a leírtak alapján rendelje meg terméket. Amennyiben bármilyen további kérdés merül fel, keresse ügyfélszolgálatunk a +36703080787-es telefonszámon, vagy az [email protected] e-mail címen.

szúnyogháló gyártás

 

További információk

Minimális szélesség

Maximális szélesség

Minimális magasság

Maximális magasság

Maximális felület

Rögzítés

,

Szín

, , , , , ,

Fontos tudnivaló

Kapcsolódó bejegyzések

Ingyenes kiszállítás

150 000 Ft fölött*

Előzetes felmérés

Igény esetén

Garancia

Szakszerű beszerelés esetén

100% Biztonságos fizetés

Online vagy készpénzben