Hívjon minket: +36 70 308 0787

Ingyenes szállítás 150 000 Ft fölött*

Kültéri Árnyékolók

Jól esne egy hűsítő árnyék?

Nálunk garantáltan megtalálja az ideális megoldást

Innováció és tartósság jellemzi kültéri árnyékolóinkat, amelyek tökéletesen integrálódnak a modern építészeti stílusokba és hozzájárulnak az épületek energetikai hatékonyságának növeléséhez. Válassza a fenntarthatóságot és az esztétikumot egyaránt biztosító megoldásainkat.

Redőnyök

Sokoldalú és modern

Az egyetlen árnyékoló, mely egyszerre véd a fénytől, hőtől, zajtól, belátástól, és akár betöréstől is. Sokoldalú, megbízható és hazánkban több mint 100 éve ismert megoldás a redőny. Ismerje meg kiváló minőségű alumínium redőnyeinket!

Napellenzők

Az egyik legkedveltebb kültéri árnyékolónk

Prémium minőségű textilből készült árnyékolóink maximálisan értékálló darabok. Minden egyes elemi szálat védőréteg borít, ez a speciális impregnálás megakadályozza a víz, a nedvesség és a piszok bejutását a textil belsejébe. Nagy UV igénybevétel esetén sem veszít színéből és szakítószilárdságából.

Screenek

Esztétikus és sokoldalú

Ez a fajta árnyékolási technika az ablaküvegen kívül szűri meg a napfényt így nem melegszik fel az ablaka. Különféle szerkezeti felépítésű típusok lehetővé teszik, hogy szinte minden környezetben megállják a helyüket.

Zsaluziák

Nevezhetjük kültéri reluxának is

Kiválóan alkalmazhatóak olyan helyeken, ahol igény van a fénymennyiség szabályozására, mely megfelelő vezérlőrendszer alkalmazásával – akár a nap járásával szinkronban is működtethető. Üvegen kívül veri vissza a fényt és a hőt is, így jelentős energiamegtakarítás érhető el a klímaberendezések üzemeltetésében.

Ponyvás árnyékolók

Funkció, minőség, design, és értékállóság

A megfelelő árnyékoló ponyva segítségével bármilyen hangulatot képes előidézni. Kiváló választás teraszon, erkélyek, verandák árnyékolására. Minőségi textilből készült árnyékoló, mely ellenáll az időjárás viszontagságainak. Motoros meghajtással is rendelhető.

Vegye fel velünk a kapcsolatot

Forduljon hozzánk bizalommal, és szakértőink segítenek az Önnek legmegfelelőbb külső árnyékoló kiválasztásában!

Keresse ügyfélszolgálatunkat a +36 70 30 80 787-es számon, vagy írjon nekünk űrlapunkon vagy az [email protected] e-mail címre.

Ingyenes kiszállítás

150 000 Ft fölött*

Előzetes felmérés

Igény esetén

Garancia

Szakszerű beszerelés esetén

100% Biztonságos fizetés

Online vagy készpénzben