Hívjon minket: +36 70 308 0787

Ingyenes szállítás 150 000 Ft fölött*

Napellenző teraszra: mit érdemes megfontolni a választás előtt?

napellenző teraszra tokozott

A kitekerhető napellenzők stílusos kiegészítői bármely otthonnak vagy kertnek. Segítségükkel a legtöbbet hozhatja ki a térből, mivel számtalan szín, minta és stílus közül választhat, hogy a végeredmény tökéletesen illeszkedjen otthonához. A napellenző teraszra ráadásul megoldást nyújt arra is, hogy nagyobb kontrollt gyakorolhasson az elemek felett, akár napos, akár esős az idő. Miért praktikus választás a napellenző a teraszra, és milyen típusok közül válogathat? Mutatjuk!

Árnyékoló teraszra: miért jó választás a kitekerhető napellenző?

A napellenző erkélyre és teraszra is kiválóan beválik. Milyen előnyei vannak egy kitekerhető árnyékolónak?

 • Az időjárás elleni védelem megnöveli a kültéri bútorok élettartamát.
 • Élvezheti a szabad levegőt anélkül, hogy aggódnia kellene a káros UV-sugarak miatt.
 • A feltekerhető napellenző bővíti a rendelkezésre álló teret, hiszen ki ne szeretne egy nyugodt, napóvta helyet a szabadban a melegebb napokon? Az erkélyárnyékolók és a napellenző árnyékolók olyan kültéri teret biztosítanak, amely esőben és napsütésben egyaránt használható.
 • A kitekerős árnyékolók csökkenthetik az energiaköltségeket is, mivel a napellenzők árnyékolják az ingatlanát, és csökkentik a napfény okozta hőtermelést.
 • A kihúzhatós napellenzők ráadásul hozzáadnak a kert, a terasz vagy az erkély megjelenéséhez, stílusához.

napellenző teraszra

Csuklókaros napellenzők és tokozott napellenzők

A napellenző erkélyre és teraszra is tartósabb, stabilabb megoldást jelent a kitekerős napernyőkhöz képest.

 • A tokozott napellenzők csukott állapotban minden irányból védelmet nyújtanak a kifeszíthető árnyékoló ponyvának és a könyökkaroknak.
 • A csuklókaros, más néven könyökkaros napellenzők nyitott szerkezetűek, és minden típus esetében rendelkeznek hüvelyes kialakítású finom beállítással, így biztosított a kopásmentes karszintezés.

Elektromos terasz árnyékoló vs kézi tekerős napellenző

A kihajtható napellenzők a meghajtás szempontjából lehetnek kézi vezérlésű, illetve motoros szerkezetűek is. Viszont minél nagyobb a az árnyékoló mérete, annál nehezebb kitekerni a napellenző ponyvát. Ilyen esetekben érdemes lehet megfontolni elektromos napellenző telepítését, amelyek bárhonnan vezérelhetőek egy távirányító segítségével.

Pihenjen az árnyékban nyáron, illetve óvja magát a megázástól, ha esős időben növényeket kell gondoznia a teraszon. Legyen nyugodt, mivel az automatikusan elhúzható árnyékolók megvédik az elemektől!

Az automatizálás ráadásul a termék biztonságát, tartósságát is szolgálja, hiszen nagy szélben egy rezgésérzékelővel ellátott változat a közelgő vihar előtt magától is képes lehet behúzni az árnyékoló ponyvát a csuklókarokkal együtt.

terasz napellenző

Napellenző teraszra az Árnyékbolttól

Az Árnyékboltnál egyedülállóan széles színválasztékot és kifogástalan minőséget biztosítunk, nem forgalmazunk biztonytalan eredetű kínai vitorlavásznakat. Nálunk minden tartóelem, vázelem alumíniumból készül, masszív, időtálló, mérnöki munkával terhelésre méretezett. Minden csavar, lánc, kötőelem rozsdamentes acélból készül, így az évek múlásával sem folynak meg rozsdacsíkok.

Teraszra árnyékoló, erkély napellenző: hívjon bennünket!

Segítünk a kivitelezésben, nálunk 3 hét alatt elkészül a napellenző a teraszra!

 • Az előzetes igényfelmérés után árajánlatot adunk.
 • Ezt követi a helyszíni felmérés, a műszaki egyeztetés, majd a megrendelés.
 • Majd előlegszámlát állítunk ki a vételár 50%-ról, és elindul a méretre gyártás.
 • A kivitelezés után végszámlát állítunk ki.
 • Végül pedig átadjuk a garancialevelet és a műszaki dokumentációt. 

Elakadt a keresésben? Segítünk a választásban! Keresse ügyfélszolgálatunkat az +36 70 30 80 787-es számon, vagy írjon nekünk az [email protected] e-mail címre.

Könyökkaros napellenző árak

 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ingyenes kiszállítás

150 000 Ft fölött*

Előzetes felmérés

Igény esetén

Garancia

Szakszerű beszerelés esetén

100% Biztonságos fizetés

Online vagy készpénzben