Hívjon minket: +36 70 308 0787

Ingyenes szállítás 150 000 Ft fölött*

Redőnykapuk (55 és 77mm)

Redonykapu2 wA redőnykapuk legnyagyobb előnye, hogy nem vesz el helyet a működésekor, tehát nem foglalja el az egész mennyezetet mint ahogy azt egy szekcionált- vagy tábla-kapu teszi, így használható olyan alaprajzú garázsoknál is, ahol a homlokzat kialakítása ferde a parkolóhelyhez képest, vagy túl kicsi a belmagasság.

Természetesen a redőnykapuk is felszerelhetőek távirányítós meghajtással, alázárás-védelemmel és számos egyéb opcióval akárcsak a szekcionáltak.

Sokan gyártanak ilyet, de egy minőségi gyártmány:

  • Alumínium tokkal és lefutóval készül
  • A teherviselő tengely 70mm-es (!) nyolcszögletű horganyzott acéltengely
  • A felfüggesztés úgynevezett úszókonzolos (önbeálló) mechanikával történik, ami biztosítja, hogy a kapupalást bármely állásánál egyenletes megvezetést kapjon a kefékkel és gumiprofilokkal tömített lefutóba.
  • Infra érzékelők vigyáznak, hogy ne zárjon rá se autóra se emberre
  • Kézi vésznyitóval nyitható áramszünet esetén is
  • A működést vezérlőrendszer hangolja össze, mely kezeli a biztonsági berendezéseket, a fényjelzőket, a távirányítókat és garázs-világítást is (sajnos néhány gyártó még ma is integrált-vevős redőny vagy napellenző-motorokat használ)
  • Az ablakos profiloknak köszönhetően zárt állapotában is természetes fény biztosítható a beltérnek
  • a lécpalástok 20 féle színben és 53 féle faerezettel készülhetnek, a tokok, profilok pedig a RAL skála tetszőleges színei szerint, vagy akár faerezettel is.
redonykapu 04 wA redőnykapukat legtöbbször fűtetlen garázsokba vagy raktárakba, esetleg üzemekben vagy átadópultokhoz térelválasztónak szokták használni viszont fontos tudni, hogy ezek a szerkezetek nem hőszigetelt nyílászárók, mivel hőhidas kialakításúak és nem légtömörek, így amennyiben ez szempont a beépítésnél, javasoljuk a szekcionált  kapu alkalmazását.
Ingyenes kiszállítás

150 000 Ft fölött*

Előzetes felmérés

Igény esetén

Garancia

Szakszerű beszerelés esetén

100% Biztonságos fizetés

Online vagy készpénzben