..:: Információk

Tudta-e..?
hogy Magyarországon egy beépített szerkezetre 5 év garanciát kötelező adni?
A hazánkban hatályos ÉMI irányelvek értelmében minden olyan árnyékolóra, mely az épület integrált részévé válik (tehát vakolat vagy burkolat bontás nélkül nem eltávolítható) 5 év garancia az előírás. A nem integrált szerkezetekre hivatalosan 1 év a kötelező garancia - mi ezekre is legalább 2 évet vállalunk!

bővebben

..:: Szeretne hírlevelet kapni?

..:: Honnan talált oldalunkra?
..::Partnereink
Becker csőmotorok és vezérlések
Roger Technology
Selt Sunprotection
Somfy
 SoulHome

A A A

Biztonsági rácsok

 

katalogusarlistagarancia
szallitas
szereles
muszakireferenciawebaruhaz

 

 

 

 

A rácsprofilból készült szerkezetek kiválóan alkalmasak kirakatok, portálok, bejáratok védelmére, ráadásul a RAL skála bármely színében elérhetőek!

 

Az extrudált alumíiumból készült rácsok legnagyobb előnye az acélból készült típusokkal szemben, hogy nem rozsdásodnak, és a porszórt felszínről a legtbött grafity könnyen eltávolítható, mivel nem képes beleivódni a festék anyagába. 

 

Természetesen a rácsok is elláthatóak az elvárt alázárás védelmekkel, továbbá még egy a fölfelé irányban is biztosító fotocellával, hogy bármi ami a rácsaba akad ne szenvedhessen vagy okozhasson sérülést.

 

A RAL skála színei mind elérhetőek a rácsszerkezetekhez, de külön igény esetén faeres festéssel is készíthetőek.

 

Mozgatásuk minden esetben motorral történik, de igény vagy előírás esetén lehetőség van kézi visznyitó rendszer beépítésére is.

 

Két típust gyártunk jelenleg:

  • 52mm-es típust
  • 77mm-es típust

 

katalogusarlistagarancia
szallitas
szereles
muszakireferenciawebaruhaz