..:: Információk

Tudta-e..?
hogy Magyarországon egy beépített szerkezetre 5 év garanciát kötelező adni?
A hazánkban hatályos ÉMI irányelvek értelmében minden olyan árnyékolóra, mely az épület integrált részévé válik (tehát vakolat vagy burkolat bontás nélkül nem eltávolítható) 5 év garancia az előírás. A nem integrált szerkezetekre hivatalosan 1 év a kötelező garancia - mi ezekre is legalább 2 évet vállalunk!

bővebben

..:: Szeretne hírlevelet kapni?

..:: Honnan talált oldalunkra?
..::Partnereink
Becker csőmotorok és vezérlések
Roger Technology
Selt Sunprotection
Somfy
 
 

A A A

Blog, cikkek

Amikor árnyékolásban kell tanácsot adni általában az árnyékolás-rész csak a jéghegy csúcsa. A felhasználó mindig másképp látja a dolgokat mint a kivitelező és hiába a sokszor évtizedes tapasztalat megosztani mindezt nem lehet egy pár perces telefonbeszélgetés vagy egy fél órás felmérés során. Ez a blog abból a célból készült, hogy körültekintő és tudatos vásárlók könnyen szerezhessenek másodkézből ismereteket és tapasztalatokat még mielőtt esetleg nem a számukra legjobb döntést hozzák meg.
 • Hőszigetelés és aluredőny

  Ma már elképzelhetetlen úgy építkezni, hogy ne kalkulálnánk valamilyen mértékű és típusú szigeteléssel. Mi mindent kell tudni a szigetelésről? Na és a redőnyöket ez mennyiben érinti?
 • Aluredőny: tények és tévhitek

  Sokan sokfélét mondanak a redőnyökről, előnyeikről, hátrányaikról. Vessünk össze pár ilyen közhelyet!
 • Raffstore - nehéz választás?

  Bár szerelése könnyű, mérettartománya óriási, szabályozhatósága egyedülálló, mégsem túlságosan elterjedt megoldás nálunk. Mire figyeljünk akkor amikor kiválasztjuk? Melyek szoktak lenni a tipikus hibák amik előfordulnak egy olyan árnyékoló kiválasztásánál aminek nincs még igazi hagyománya?
 • Hogyan válasszunk napellenzőt?

  Belevágna egy napellenző vásárlásába? Összefoglaltunk pár dolgot amire érdemes lehet odafigyelni.
 • Fények és tények

  Ismeri azt az effektust, amikor autóval kihajt az alagútból és elvakítja a nappali fény? Na és azt amikor a szobája kedvenc sarkába leül könyvet olvasni és megfájdul a feje? A két eset hasonló dolgokon alapszik, de hogyan lehet elkerülni?
Oldalak: 1 2 régebbi »