..:: Információk

Tudta-e..?
hogy egy minőségi redőny akár 30%-al is javíthatja az ablak hőszigetelő képességét?
Bár hőszigetelt redőny nem létezik a piacon - még ha sok cég azt is állítja - mégis egy minőségi kivitelű redőny jelentős mértékben képes hozzájárulni az ablak hőszigetelő képességéhez!

bővebben

..:: Szeretne hírlevelet kapni?

..:: Honnan talált oldalunkra?
..::Partnereink
Becker csőmotorok és vezérlések
Roger Technology
Selt Sunprotection
Somfy
 
 

A A A

Raffstore (Zsaluzia)

 

A raffstore - másnéven: zsaluzia - kiválóan alkalmazhatóak olyan helyeken, ahol igény van a fénymennyiség szabályozására, mely megfelelő vezérlőrendszer alkalmazásával - akár a nap járásával szinkronban is működtethető.

 

Fontos, hogy még az üvegen kívül veri vissza a fényt és a hőt is, így jelentős energiamegtakarítás érhető el a klímaberendezések üzemeltetésében. A többféle profilkialakítás (C-lamella, Z-lamella), megvezetési rendszer (lefutó, huzal), tokozás és a 12 féle alapáras lamella- és 4 szerkezet-szín valamint a teljes RAL skála segítségével bármely környezetbe könnyen kialakítható a megfelelő rendszer.


..:: 3 különböző lamella típust forgalmazunk:

 • 50mm-es "C" lamella, ez csak huzalos megvezetéssel érhető el (C50L)
 • 80mm-es peremezett "C" lamella, elérhető huzalos (C80L) vagy lefutós megvezetéssel is (C80)
 • 90mm-es peremezett "Z" lamella, csak lefutóval szerelhető (Z90)

 

..:: 3-féle toktípus érhető el:

 • hajlított alumíniumlemezből készített tokok,melyek kiválóan alkalmasak ablaknyílásokba valamint
 • extrudált alumíniumból készült akár önhordó tokrendszerek is. Ezeket elsősorban üvegfalak esetében szokták alkalmazni esztétikus megjelenésük és pontos sorolhatóságuk miatt.
 • szögletes kialakítású extrudált tokrendszerünk jelenleg egyedülálló a piacon.
 

 

Raffstore típusaink:

 • Raffstore - C50L

  Az 50mm-es lamellák vitathatatlan előnye, hogy kisebb magasságú kötegbe gyűlik össze felhúzott állapotban és finoman szabályozhatóak általa a fényviszonyok.
 • Raffstore - C80L

  Hasonlóan a C50L-hez, ez is huzalmegvezetésű szerkezet, azomban a lamellák a jól bevált klasszikus 80mm-es peremezett "C"-profilból készülnek. Kiváló mechanikai tulajdonságai miatt nagyobb méretű szerkezetek gyártására is van belőle lehetőség.
 • Raffstore - C80

  A 80mm-es "C"-profilú raffstorok alumínium lefutósínes megvezetésű változata, mely jóval nagyobb méretek gyárthatóságát teszi lehetővé mint a feszítőhuzalos változat.
 • Raffstore - Z90

  A raffstorok közül mind műszaki tartalomban mind szolgáltatásokban a Z90-es típus képviseli a legmagasabb kivitelt. 90mm-es "Z" profilú lamellái elsó ütközés felületeik mentén speciális gumírozást kapnak, melynek köszönhetően majdnem 100%-os fényzárásra képesek és gyakorlatilag zajtalan működésre.