..:: Információk

Tudta-e..?
hogy egy minőségi redőny akár 30%-al is javíthatja az ablak hőszigetelő képességét?
Bár hőszigetelt redőny nem létezik a piacon - még ha sok cég azt is állítja - mégis egy minőségi kivitelű redőny jelentős mértékben képes hozzájárulni az ablak hőszigetelő képességéhez!

bővebben

..:: Szeretne hírlevelet kapni?

..:: Honnan talált oldalunkra?
..::Partnereink
Becker csőmotorok és vezérlések
Roger Technology
Selt Sunprotection
Somfy
 SoulHome

A A A

Redőnyök

 • Családiház redőnyei
  Családiház redőnyei

 

Hazánkban több mint 100 gyártó rengeteg típusa érhető el. Bár működési elvük azonos, az alkatrészek anyagában, az összeszerelés minőségében hatalmas különbségek vannak! 3 főbb típus létezik:

 

 • Fa-redőny - A fa természetes szépségét hozza el otthonunkba, éke az ablaknak ám rendszeres karbantartást, ápolást igényel.
 • Műanyag-redőny - (vaslemez tokozással) olcsó, karbantartást nem igényel, de élettartama rövid, egyes gyártók típusai veszélyesek is!
 • Alumínium redőny - rendkívül tartós, karbantartást sem igényel, színek és a valósághű faeres festések terén egyedülállóan széles a választékunk!

 

Korszerű alu-redőnyeink javítják az ablak hőszigetelőképességét, automatizálhatóak, így jelentős fűtési/hűtési energia takarítható meg! Biztonságosabbá teszik otthonunkat, legtöbbször utólag is felszerelhetőek. Alkatrészellátásunk folyamatos, a javíthatóság biztosított az évtizedekben mérhető élettartamukra, tehát igazi tartós fogyasztási cikkek!

 

Aluredőny típusok:

 • Kellemes fényviszonyok a nappaliban

  Classic aluredőnyök

  Minőségi termék, sokéves gyártási tapasztalattal, neves európai beszállítók alkatrészeiből, hazai összeszereléssel, egyedülálló garanciával. Ideális családi házak árnyékolására, akár utólagos felszereléssel, akár homlokzatba integrált kivitelben.
 • Panorama

  A Német BiRoll újdonsága volt ez a megoldás 2008-ban, ami ellentétben az összes többi olyan próbálkozással ahol a lamellák döntését vagy nyitását próbálták megvalósítani nem jelent kompromisszumot a tartósság és biztonság rovására.
 • S-Onro

  Az S-Onro egy mikrolamellás rendszer ami függesztett állapotban szűrt fényt biztosít, lezárt állapotában pedig a biztonsági redőnyökéhez hasonló tulajdonságokkal bír. Ez a prémium kategóriás típus új távlatokat nyit meg a redőnyökkel kapcsolatban, mivel speciális tervezésű profiljai kialakításánál a fény volt az elsődleges szempont.
 • Biztonsági redőnyök

  Mitől lesz egy redőny biztonsági-redőny? Részben a tervezéstől, az anyaghasználattól, részben a beépítés módjától. Bár nincs feltörhetetlen épület, mégis egy jól megépített aluredőny is alaposan megnehezíti az illetéktelen behatolók dolgát, különösen egy biztonsági-redőny!
 • Fölé-épített redőnyök

  Másnéven "felső-tokos" redőnyök, melyek  az elé-építettekkel önmagukban is határoló szerkezetek (határvonalat képeznek a bel és a kültér között) ezért önálló hőértékkel (U-érték) is rendelkeznek a tok részen. Vitathatatlan előnye a gyors, ablakkal együtt történő beépítés és az esztétikus rejtett kialakítás. A tokok és lefutók ugyanolyan anyagból készülnek, mint az ablakprofilok, ugyanúgy ellenállnak a napsugárzásnak, és az ablakkal egy egységes szerkezetet alkotnak.