Hívjon minket: +36 70 308 0787

Ingyenes szállítás 150 000 Ft fölött*

Motoros reluxa

102 108 Ft

Minimum érték: 60 cm | Maximum érték: 400 cm
Minimum érték: 60 cm | Maximum érték: 350 cm

Motoros reluxa

Motoros reluxa

Motoros reluxa C50-es, peremezetlen lamellával. Tegye otthonát, irodáját otthonosabbá és a lamellák dőlésszögének állításával szabályozza a bejövő fénymennyiséget. A prémium reluxa lamellái alumíniumból készülnek, melyek magnézium hozzáadásával lesznek még strapabíróbb és rugalmasabbak. Az egyszerű és lapos C alakú lamellák lehetővé teszik, hogy a reluxa gyűjtési magassága felhúzott állapotban se foglaljon sok helyet az ablak felett.

A reluxa felső sínje egy zárt aljú extrudált alumínium profilból készül, melyet a kiválasztott szerkezet színére festünk. Szabadon lógó verzióban és feszített kivitelben is elérhető. A feszítőszál acélszövetből készül, ami egy poliamid fonattal van beborítva, alapértelmezetten átlátszó színben.  (A feszítőt két módon tudjuk rögzíteni, oldalfalba, vagy a padlóba.)

Motoros reluxáival élvezze a kényelmet, illetve az automatizálási lehetőségek és érzékelők segítségével beállított programok adta árnyékot, és a legmelegebb nyári napokon is hűvösebb szobát.

Reluxa technikai paraméterek:

Maximum szélesség – 400 cm
Maximum magasság – 350 cm
Felhasználás helye – beltéri
Motoros kivitel
Kezelés oldala – Melyik oldalra kerüljön a motor beépítésre?
Rögzítés módja – A reluxát mennyezetre, vagy ablaküvegre/ oldalfalra rögzítjük.
Feszítés módja –  Huzalos feszítés esetén az ablakhoz, vagy a padlóhoz fixálhatjuk a lamellák megvezetését.
Létra színe – A lamellák forgatásáért felelős szövet színe
Emelőszalag színe – A lamella szerkezet emeléséért felelős szalag színe.

reluxa lamella

Megrendelés, szállítási idő, szerelési útmutató:

Prémium reluxák gyártása alap színben 2-3 hetes gyártási idővel jár, ami speciális színek esetén elérheti a 4-5 hetet is.
A megrendelt termékekhez részletesen, képekkel illusztrált felszerelési útmutatót küldünk, mely segítségével könnyedén fölszerelheti a termékeket otthonában is.

Amennyiben szakképzett szerelőcsapatunkra bízná a szerelést, kérem keresse ügyfélszolgálatunk, vagy rendelje meg online a helyszíni felmérést.

További információk

Maximális szélesség

Maximális magasság

Színválaszték

A bemutatott színskála a kollekción belül elérhető lamella színek. Műszaki és gyártási okok, valamint az eltérő színbevonási technológiák miatt elfordulhatnak színeltérések a termékkomponensek között, a bemutatott képek csak illusztrációk. A színek eltérhetnek a valós színektől, bármilyen árnyalatbeli eltérés nem ad okot panaszra.

lamella színválaszték

Cikkszám: 69910d6133a0 Kategóriák: , Címkék: , ,
Ingyenes kiszállítás

150 000 Ft fölött*

Előzetes felmérés

Igény esetén

Garancia

Szakszerű beszerelés esetén

100% Biztonságos fizetés

Online vagy készpénzben