fbpx
Kosár

Hívjon minket: +36 70 308 0787

Ingyenes szállítás 150 000 Ft fölött*

Reluxa Üvegpálcával

8 990 Ft

Üvegpálcás reluxa alumínium lamellákkal, kedvelt beltéri árnyékoló lakásokba és irodákba egyaránt. Gyártási idő 5-7 munkanap.

Alumínium reluxa méretre

A beltéri reluxa kedvelt háztartási és irodai felhasználású árnyékoló, mely a 85-98%-os sötétítés mellett fokozat nélküli képes közvetlen vagy szórt fény beengedésére. A lamellák dőlésszögét az üvegpálca forgatásával állíthatjuk. A reluxák közül a 25mm-es alumínium típusok a legismertebbek a piacon. Az alumínium lamellák ellenállnak a napsugárzásnak, hosszútávú megoldást nyújtanak a beltéri árnyékolásra. Népszerűségét annak köszönheti, hogy felszerelése egyszerű, árnyékol és nem utolsó sorban távol tartja a kíváncsi tekinteteket. Hatalmas lamella és széles szerelék (létra, zsinór, karnis) színválaszték áll rendelkezésre.

A tetőtéri és a bukó-nyíló ablakokhoz készülő reluxákat feszítőhuzalos megvezetéssel javasoljuk. Az árnyékoló az ablak bármelyik pozíciójában az üveg síkjával egyvonalban marad. Ebben az esetben a reluxa rendelésnél a kivitel menüpontot állítsa a feszítőhuzalos megoldásra.

A reluxa, hasonlóan a többi árnyékolóhoz, hőszigetelő tulajdonságokkal rendelkezik. Az ablaktól néhány centiméterre helyezkedik el, ezért nyáron kint tartja a meleget, télen a hideget. Takarítása leszerelés nélkül, könnyedén elvégezhető.

Reluxa árak

A reluxa népszerűségét többek között árának köszönheti. Esztétikus megoldást nyújt elérhető áron, és felszerelése rendkívül egyszerű. Árképzése az árnyékolandó felület mérete szerint történik.

A reluxa szerkezet színét igazíthatja a nyílászáró színéhez, a lamella színeit széles színválasztékból választhatja ki, találja meg otthonába legjobban illőt! Legnépszerűbb kivitelek a fehér reluxa és az antracit reluxa.

Amennyiben  kérdése van, keresse Ügyfélszolgálatunkat!

reluxa

Reluxa felszerelés, mérési útmutató

Felszereléstől függően más-más szempontokat kell megvizsgálni a pontos lemérés érdekében.  Először is azt kell eldönteni, hova szeretnénk felhelyezni? 

Üvegsíkra szerelés esetén 
Nem javasolt ha az üvegléc ívelt, mert nem lesz esztétikus a végeredmény. Közvetlenül az üveg előtt lefutó lamellák esetén az ablaküveg szélességét és magasságát kell megadni. A felszerelésnél a karnist a felső üveglécbe kell csavarozni alulról felfelé az ablaküveg síkjába.

Ablakszárnyra szerelés esetén
Az üvegléc szélességéhez  jobb és bal oldalt 20 mm-et  adunk hozzá, valamint az üvegléc magasságához 50 mm-et kell rászámolni.   felszerelésnél karnist az üvegléc fölé kell csavarozni. 

További információk

Maximális szélesség

Maximális magasság

Szerkezet színe

, , , , , ,

A lamellák színe

, , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Működtetés

Üvegpálcás, Gyöngyláncos

Kivitel

Normál, Feszítőhuzalos

Fontos tudnivaló

Cikkszám: S999RR007 Kategóriák: , Címkék: , ,
Ingyenes kiszállítás

150 000 Ft fölött*

Előzetes felmérés

Igény esetén

Garancia

Szakszerű beszerelés esetén

100% Biztonságos fizetés

Online vagy készpénzben