Hívjon minket: +36 70 308 0787

Ingyenes szállítás 150 000 Ft fölött*

Reluxa Üvegpálcával

8 990 Ft

Üvegpálcás reluxa alumínium lamellákkal, kedvelt beltéri árnyékoló lakásokba és irodákba egyaránt. Gyártási idő 5-7 munkanap.

reluxa üvegpálcával

Alumínium reluxa egyedi méretre

A beltéri reluxa otthonok és irodák kedvelt árnyékolója, melyet egyedi méretre készítünk, felmérése és felszerelési nem igényel szakértelmet. A reluxa lamellák dőlésszögét az üvegpálcával tudjuk állítani és így szabályozni a bejövő fény mennyiségét. A reluxák megjelenését könnyedén igazíthatjuk otthonunk színvilágához, széles választékban elérhetőek a karnisok és a lamellák is.

reluxa lamella

Reluxa feszítéssel, bukó ablakokra és ajtókra

tetőtéri és a bukó-nyíló ablakokhoz készülő reluxákat feszítőhuzalos megvezetéssel javasoljuk. Az árnyékoló az ablak bármelyik pozíciójában az üveg síkjával egyvonalban marad a feszítőhuzal segítségével, amit az ablakba rögzítünk. Ebben az esetben a reluxa rendelésnél a kivitelnél állítsa a feszítőhuzalos megoldásra.

reluxa árak

Reluxa árak

A reluxa népszerűségét többek között árának köszönheti, esztétikus megoldást nyújt elérhető áron.A kalkulátor kitöltése után könnyedén megkapjuk az árnyékolónk árát. A reluxa szerkezet színét igazíthatja a nyílászáró színéhez, a lamella színeit széles színválasztékból választhatja ki, találja meg otthonába legjobban illőt! Legnépszerűbb kivitelek a fehér reluxa és az antracit reluxa.

Alap karnis színek

Gyártási ideje: 5-8 munkanap

 • Barna

  Barna

 • Bézs

  Bézs

 • Fehér

  Fehér

 • Ezüst

  Ezüst

Speciális karnis színek

Gyártási ideje: 5-8 munkanap

 • Arany

  Arany

 • Sárga

  Sárga

 • Rózsaszín

  Rózsaszín

 • Pasztel kék

  Pasztel kék

 • Pasztel zöld

  Pasztel zöld

 • Metál kék

  Metál kék

 • Arany

  Arany

Mi az alumínium reluxa fő előnye?

Az alumínium reluxa 85-98%-os sötétítést biztosít, miközben lehetőséget ad a fokozat nélküli fénybeengedésre. Ellenáll a napsugárzásnak, hosszantartó megoldást nyújt beltéri árnyékolásra, és egyszerűen felszerelhető.

Milyen méretben elérhetőek az alumínium reluxák?

A reluxák közül a 25 mm-es alumínium típusok a legismertebbek, mi ezt forgalmazzuk. Az árnyékolandó felület mérete szerint egyedi méretre rendelhető.

 

Milyen színekben érhetőek el a lamellák és szerelékek?

Széles színválaszték áll rendelkezésre a lamellák és szerelékek (létra, zsinór, karnis) számára, hogy a reluxa igazodjon a nyílászáró színéhez és az otthon stílusához. A legnépszerűbb színek a fehér és az antracit.

Lehet tetőablakra is reluxát szerelni?

A tetőtéri és bukó-nyíló ablakokhoz javasolt a feszítőhuzalos megvezetésű reluxa, amely az ablak bármelyik pozíciójában az üveg síkjával egyvonalban marad.

Hogyan kell tisztítani a reluxát?

A reluxa takarítása leszerelés nélkül könnyedén elvégezhető, elegendő a lamellákat áttörölni.

Gyakran ismételt kérdések

Ingyenes kiszállítás

150 000 Ft fölött*

Előzetes felmérés

Igény esetén

Garancia

Szakszerű beszerelés esetén

100% Biztonságos fizetés

Online vagy készpénzben