Hívjon minket: +36 70 308 0787

Ingyenes szállítás 150 000 Ft fölött*

↓ 40%

Napellenző – Corsica

Original price was: 564 388 Ft.Current price is: 338 633 Ft.

Corsica tokozott könyökkaros napellenző, egyedi méretre, maximum 700 cm szélesség, 150 textil választási lehetőség. Gyártási idő 3 hét. Szakértő ügyfélszolgálat, képzett szerelőcsapat.

Minimum érték: 210 cm | Maximum érték: 700 cm
Nem biztos benne, hogy milyen lejtést válasszon? Keresse fel Napellenző dőlésszög kalkulátorunkat!

Napellenző - Corsica

Corsica tokozott napellenző

corsica elektromos meghajtással

Élvezze a nyári napsütést a Corsica tokozott napellenző alatt, az estéket pedig a napellenző alsó keretébe épített LED világítás hangulatos fénye alatt. A tokozott kialakítás amellett, hogy esztétikus megjelenést kölcsönöz napellenzőnknek, megvédi a szövetet és a karokat a kedvezőtlen időjárási viszonyoktól. A szövet teljes védelme érdekében a tokon különböző védőtömítéseket használunk.

A Corsica napellenző felszerelhető oldalfalra, gerendavégre és mennyezetre is, a felszereléshez szükséges konzolokat tartalmazza a csomag. A Corsica napellenző tokozata extrudált alumíniumból készül, a hajtásáról Flyer lánc gondoskodik. A textilek között prémium minőségű Sattler, Corti, Dickson és Salueeda márkájú szövetek között válogathat.

A napellenzők egyedi méretben, kivitelben és összetételben készülnek, ezért a gyártási idő 3 hét.

Corsica napellenző – kizárólag elektromos meghajtással

Corsica napellenző tokjának kialakítása miatt a napellenző kézi hajtókarral nem hajtható, csak motorral. Motorból kapcsolós és rádiós rendszerek elérhetők, de sajnos ez a típus NHK-s, kézi vésznyitós motorral NEM gyártható! 

Vezérelje napellenzőjét motorral, egy gombnyomással nyithatja, vagy zárhatja árnyékolóját. A napellenző elektromos hajtása lehetővé teszi azt, hogy az árnyékolónkat érzékelőkkel védjük az időjárás viszontagságaitól, vagy növeljük kényelmünk fény, vagy esőérzékelők segítségével. Napellenzőink Axis, Smart Home vagy prémium kategóriás Somfy motorokkal szereljük, kapcsolós és rádiós kivitelek közül választhat. Védjük meg a roncsolódástól napellenzőnk, elektromos meghajtás esetén mindenképpen javasoljuk a szélérzékelő/rezgésérzékelő használatát, hogy megkíméljünk szerkezetünket nagyobb szél esetén is.

corsica tokozott napellenző

Vászon kiválasztása

Napellenzőink a legjobb, több évtizedes múlttal büszkélkedhető textil gyártók termékeiből készülnek. Az akril szövetek garantálják a termék legmagasabb minőségét, illetve az UV sugárzás elleni védelmében. A textil 100% akrilszálból készül kémiai oldatban festve, ez garantálja, hogy hosszantartóan megőrzi a színét.

Vízálló akril szövetek szivárgás ellen fokozott védelmet nyújtanak. A szövéses szerkezet modern impregnálási technológiával készül, ez biztosítja a vízzel szembeni fokozott ellenállását és légáteresztő képességét. Az Oeko-Tex® tanúsítvány adja a garanciát a legmagasabb minőségre. 

Mérethatárok, műszaki paraméterek, beépítési módok

Mérethatárok:
Maximum szélesség – 700 cm
Maximum karkinyúlás – 360 cm

Dőlésszög:
Fali szerelés esetén – 5°- 35°
Mennyezeti szerelés esetén – 5°-35°

Elérhető vászon:
Sattler, Corti, Dickson és Salueeda gyártó 150 különböző textiljéből válogathat

Szerkezet színei:
tört fehér, barna, bézs, ezüst, struktúr grafit

corsica rögzítési pontokA Corsica tokozott napellenző kialakításából kifolyólag a homlokcsövére nem szerelhető drapéria!

Felmérés, mire figyeljünk megrendeléskor

Megrendelés esetén a legfontosabb, hogy pontosan lemérjük, hogy a napellenző milyen szélességben kerüljön legyártásra, illetve hogy mekkora legyen a karkinyúlása (mennyire tudjuk kiengedni a ponyvát). Gyártási idő 3 hét. 

Megrendelés esetén milyen adatokat kell megadnunk:
– szélesség – milyen széles legyen a napellenző szerkezete
– karkinyúlás – a szélesség beírása után kiválaszthatjuk, hogy az adott szélesség milyen karkinyúlási lehetőségekkel elérhető
– szerkezet / vászon színe – értelemszerűen válasszuk ki a megálmodott színösszetételt
lejtés – a napellenző hány fokos dőlési szögbe készül el (milyen szöget fog a homlokzattal a drapéria bezárni)
– meghajtás – szemből nézve a napellenzőt melyik oldalára legyen beépítve a motor
– meghajtás típusa – milyen motorral szeretnénk vezérelni a napellenzőt
kapcsoló / távirányító – motoros vezérlés esetén, kiválaszthatjuk mely kapcsolóval vagy távirányítóval szeretnénk működtetni napellenzőnk
– rögzítés – oldalfalra vagy mennyezetre rögzítjük a napellenzőt
– opcionális kiegészítő – motoros vezérlés esetén, kiválasztható egyéni igény szerint különböző érzékelő a napellenzőhöz

Megrendelés esetén részletes magyar nyelvű felszerelési útmutatót biztosítunk. 

Bízza a szerelést szakembereinkre

Nem szeretne bajlódni otthonában a szereléssel? Szakértő ügyfélszolgálatunk és képzett szerelőcsapatunk van, akikre a tervezésben, a minőségi termék gyártásában és a szakszerű kivitelezésben is támaszkodhat.

Garancia a napellenzőre 3 év, motorokra 5 év.

Látogasson el bemutatótermünkbe, Budapest 1165, Légcsavar utca 5. szám alá, ahol nyitvatartási időnkben az összes napellenzőnk kipróbálhatja, megnézheti. 

További információk

Minimális szélesség

Maximális szélesség

Minimális lejtési szög

Maximális lejtési szög

Fontos tudnivaló

,

Garancia

Gyártási / Átadási idő

Szereléshez szükséges gyakorlat

Vászon színek

Classical

Orchestra

Solid

Waterproof

Cikkszám: S024COR001 Kategóriák: , Címkék: , , ,
Ingyenes kiszállítás

150 000 Ft fölött*

Előzetes felmérés

Igény esetén

Garancia

Szakszerű beszerelés esetén

100% Biztonságos fizetés

Online vagy készpénzben