Akció!

Opus sávroló

15 141 Ft 12 870 Ft

-15%

Exkluzív árnyékoló megoldás

Színválaszték

Ingyenes kiszállítás 100 000 Ft fölött

Megbízható webáruház

Leírás

Az Opus a sávrolóink közül talán a leginkább domináns és hangsúlyos megjelenésű kivitel. Masszív alumínium tokozata már megjelenésével is minőségi érzetet kelt. Letisztult, modern és elegáns, akár lakások, akár irodák esetén kiváló választás, különösen, ha nagyméretű szerkezetekről van szó.

Nagy méretű sávroló

Elsősorban falsíkra vagy üvegfalakra javasoljuk, nagyméretű erős alumínium tokja akár 240cm széles szerkezetek gyártását is lehetővé teszi.
Lefutó nélküli kivitel, így a vászon színe a leghangsúlyosabb vizuális elem. Ablakra szerelve csökkentené a hasznos üvegfelületet, így elsősorban falsíkokra javasoljuk.
A duplán futó textil egyik vége a szerkezethez van rögzítve, a másik pedig egy vastag alumínium tengelyre tekeredik föl, mely nem hajlik meg és nem deformálja a vásznat akár 5m2 felületű kivitelek esetében sem.

  • zárt szerkezetű
  • lefutó nélküli típus
  • elsősorban falsíkra
  • csavarozással rögzíthető

Árnyék és design

Távol tartják a kíváncsi tekinteteket és biztosítják a kellemes fényviszonyokat. Elegáns megjelenésük és jellegzetes fényhatásuk kellemes hangulatot teremt. Hangsúlyosak, ám mégsem hivalkodók, kiválóan belesimulnak otthonok, irodák és akár üzletek belső designjába is. Egyediségüket és egyben funkcionális előnyüket is adja, hogy a textil felületükön sötétítő és fényáteresztő csíkok váltakoznak, a textil duplán fut, az egyik vége a szerkezethez rögzített, a másik vége pedig egy alumínium tengelyre tekeredik. A vászon magasságának és a két egymást követő sáv mozgatásával változtathatjuk a beengedett fény mennyiségét.

Korszerű árnyékoló

Több féle szerkezeti kialakításának köszönhetően rögzíthetőek az ablak előtti függőleges falsíkokra, szerelhetőek az ablakok szerkezetére vagy a szárnyára, alkalmazási lehetőségeinek csak a fantázia szab határokat. Készülhetnk függőleges vezetősínekkel, vagy anélkül is, a szerkezetük tengelye pedig lehet látszó kivitelű, vagy alumínium tokba rejtett is, mindez jelenleg 4 féle kialakításban elérhető.

Széles színválaszték

A kiváló minőségű textil taszítja a szennyeződéseket, nem látszik meg rajta a por, vagy a kéznyomok. Vászonválasztékunk 103 letisztult modern színéből könnyedén megtalálhatja az otthonába legjobban illő összeállítást!

További információk

Maximális szélesség

Maximális magasság

Maximális felület

Tengely átmérő

38 mm

A tartó színe

A lánc színe

Színválaszték

Alyssa

Alyssia II

Alyssia III

Grace

Grace II

Grace III

Grace IV

Grace V

Grace VI

Grace VII

Grace VIII

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Opus sávroló” értékelése elsőként

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük