Hívjon minket: +36 70 308 0787

Ingyenes szállítás 150 000 Ft fölött*

Keretes szúnyogháló

A keretes szúnyogháló egyszerűen felszerelhető, egyedi méretre gyártott, alumínium kerettel. Üvegszálas szúnyoghálóval készült, gyártási idő 3-5 munkanap.

Keretes szúnyoghálók szakértelem nélkül, egyszerűen felszerelhető fix szúnyoghálók, alumínium kerettel. Gyártási idő 8-15 munkanap, kiviteltől függően.

keretes szúnyogháló
keretes szúnyogháló
Szűrők mutatása

Mind a(z) 2 találat megjelenítve

Mind a(z) 2 találat megjelenítve

Szúnyogháló ablakra

fix keretes alumínium szúnyogháló

Amikor szúnyogháló szettet választunk, fontos eldönteni, melyik nyílászáró esetében milyen megoldás mellett döntünk. Az evidens, hogy egy ajtóhoz mobil szerkezet szükséges, ám egy olyan ablakra, amelyet nem akarunk nyitogatni, és nincs szükség az azon való kihajolásra, a fix keretes szúnyoghálók jelentik a legjobb megoldást. Miért? A legnagyobb előnyük az egyszerű szerelhetőség és a kompromisszum nélküli védelem, ráadásul a nagy méretekben legyártható típusok keresztmerevítővel is megerősíthetőek. A többféle keretkialakításnak köszönhetően minden ablakhoz kiválasztható a legmegfelelőbb eszköz, ami lehetőleg nem csökkenti az ablak szabad keresztmetszetét, és a háló mindig feszes marad bennük.

Az ablakok fontos részei otthonunknak, hozzájárulnak otthonunk természetes világításához és szellőzéséhez. Azonban a nyitott ablakok lehetőséget is adnak a rovarok számára, hogy belépjenek otthonunkba. A keretes szúnyogháló a megoldás, amellyel élvezhetjük a friss levegőt, miközben otthonunkat védjük a nem kívánt látogatóktól.

Keretes szúnyoghálók típusai:

A fix keretes szúnyoghálók a modern otthonok elengedhetetlen kellékei. Ezek a termékek magas szintű védelmet biztosítanak a rovarokkal szemben, miközben diszkrét, látványra kellemes megjelenéssel rendelkeznek. Hogy még hatékonyabbá tegyük a választást, megismerhetjük a különböző típusú fix keretes szúnyoghálókat:

Alumínium fix keretes szúnyogháló, mely mindössze 7×17 mm-es méretükkel egyedülállóan diszkrét mégis stabil keretet biztosítanak üvegszálas hálóink számára. Fehér és barna alapszínünk mellett a teljes RAL skála és a faeres színválaszték bármely színében elkészíthető. Rögzíthető rejtett csavarral, vagy műanyag klipszekkel.

Maximum szélesség: 180 centiméter
Maximum magasság: 210 centiméter

Peremes alumínium fix keretes szúnyoghálók rendkívül könnyedén rögzíthetőek, peremes kialakításuk elsősorban a korszerű műanyag és alumínium nyílászárókhoz készült. Szintén erős extrudált alumíniumból készülnek, így teljes RAL és faeres színválasztékunk hiánytalanul elérhető ezekhez a típusokhoz is. Gyártásunk során téglalapot, vagy sokszög formát tudunk készíteni, azonban nem ívelhetőek. Rögzítésük: fém fülekkel, a belső oldalról.

Maximum szélesség: 220 centiméter
Maximum magasság: 240 centiméter

Keretes szúnyogháló árak

Ha nincs szükség mobil megoldásra, a fix keretes szúnyoghálók jelentik a legegyszerűbb és legjobb választást a rovarok elleni védelemben. Egyszerűen felszerelhetők, valamint kompromisszum nélküli védelmet biztosítanak, ráadásul nagy méretekben is legyárthatók. Az áruk rendkívül kedvező.

Szűrés ár alapján
Legnépszerűbb termékeink
Vegye fel velünk a kapcsolatot

Forduljon hozzánk bizalommal, és szakértőink segítenek az Önnek legmegfelelőbb árnyékoló kiválasztásában!

Keresse ügyfélszolgálatunkat a +36 70 30 80 787-es számon, vagy írjon nekünk űrlapunkon vagy az [email protected] e-mail címre.

Ingyenes kiszállítás

150 000 Ft fölött*

Előzetes felmérés

Igény esetén

Garancia

Szakszerű beszerelés esetén

100% Biztonságos fizetés

Online vagy készpénzben

Szűrés ár alapján
Legnépszerűbb termékeink