Shopping Cart

Hívjon minket: +36 20 261 2929

Ingyenes szállítás 100 000 Ft fölött

Fix keretes szúnyogháló

A fix keretes szúnyogháló egyszerűen felszerelhető, egyedi méretre gyártott. Használatát javasoljuk, ha nem akarunk az ablakon kihajolni, esetleg virágot locsolni.

Szűrés ár alapján
Szűrők mutatása

Mind a(z) 3 találat megjelenítve

Szűrők mutatása

Mind a(z) 3 találat megjelenítve

Szúnyogháló egyszerű szerelhetőséggel

Amikor szúnyogháló szettet választunk, fontos eldönteni, melyik nyílászáró esetében milyen megoldás mellett döntünk. Az evidens, hogy egy ajtóhoz mobil szerkezet szükséges, ám egy olyan ablakra, amelyet nem akarunk nyitogatni, és nincs szükség az azon való kihajolásra, a fix keretes szúnyoghálók jelentik a legjobb megoldást. Miért? A legnagyobb előnyük az egyszerű szerelhetőség és a kompromisszum nélküli védelem, ráadásul a nagy méretekben legyártható típusok keresztmerevítővel is megerősíthetőek. A többféle keretkialakításnak köszönhetően minden ablakhoz kiválasztható a legmegfelelőbb eszköz, ami lehetőleg nem csökkenti az ablak szabad keresztmetszetét, és a háló mindig feszes marad bennük.

A fix keretes szúnyoghálók típusai

Az is11 típushoz alumínium fix keretes háló tartozik, amely 7×17 milliméteres méretével diszkrét, mégis stabil keretet biztosít az üvegszálas hálók számára. Rejtett csavaros rögzítéssel és műanyag klipszekkel erősíthető fel.

Az is12 egy peremes alumínium fix keretes háló, könnyedén rögzíthető, kialakítása korszerű műanyag és alumínium nyílászárókhoz optimális. Erős extrudált alumíniumból készül, gyártható téglalap- vagy sokszögformában, ám nem ívelhető. Rögzítése fém fülekkel, belső oldalról megoldható.

Az is25 szintén alumínium fix keretes háló, amely megnövelt szilárdsággal nagyméretű kivitelekhez is alkalmas, és elérhető sokszögletű kivitelben. A többi extrudált alumíniumból készült megoldásunkkal megegyezően a teljes RAL színskála és az összes faerezetes felületkezelés rendelhető hozzá.

A Hunter-Douglas i25 terméke az egyetlen a piacon, ami egyedülálló előfeszítést alkalmaz a kereten, és görgősoron profilált alumíniumból készült. A nagy méretek érdekében keresztmerevítővel is ellátható, ez szintén egyedüli sajátossága, így akár 250×240 centiméteres hálók is készíthetők anélkül, hogy az üvegszálas háló belógna, vagy lengethetné a szél, a huzat. A Hunter-Douglas i25 fehér és barna színben elérhető kizárólag téglalap alakú formában.

Fix szúnyogháló árak

Ha nincs szükség mobil megoldásra, a fix keretes szúnyoghálók jelentik a legegyszerűbb és legjobb választást a rovarok elleni védelemben. Egyszerűen felszerelhetők, valamint kompromisszum nélküli védelmet biztosítanak, ráadásul nagy méretekben is legyárthatók.

Árban is a legkényelmesebb megoldást jelentik, jóval olcsóbb, akciós áron megkaphatóak kínálatunkból.

Ingyenes kiszállítás

100 000 Ft fölött

Előzetes felmérés

Igény esetén

Garancia

Szakszerű beszerelés esetén

100% Biztonságos fizetés

Online vagy készpénzben

Szűrés ár alapján

-15%

ROLETTA, SÁVROLÓ
TERMÉKEKRE

NOVEMBER 26. - DECEMBER 13. KÖZÖTT WEBSHOPUNKON.