Reluxa, 25 mm-es lamellával

5 950 Ft

A legkedveltebb otthoni és irodai árnyékoló

Ingyenes kiszállítás 100 000 Ft fölött

Megbízható webáruház

Leírás

A reluxa kedvelt háztartási és irodai felhasználású árnyékoló, mely a 85-98%-os sötétítés mellett fokozat nélküli képes közvetlen vagy szórt fény beengedésére. A reluxák közül a 25mm-es alumínium típusok a legismertebbek a piacon. Népszerűségét annak köszönheti, hogy felszerelése egyszerű, árnyékol és nem utolsó sorban távol tartja a kíváncsi tekinteteket. Hatalmas lamella és széles szerelék (létra, zsinór, karnis) színválaszték áll rendelkezésre.

Reluxa tetőtéri ablakra

A tetőtéri vagy a bukó-nyíló ablakokhoz készülhetnek a reluxák feszítőhuzalos megvezetéssel is, így az árnyékoló az ablak bármelyik pozíciójában az üveg síkjával egyvonalban marad. Ebben az esetben a kivitel menüpontot állítsa a feszítőhuzalos megoldásra.

Reluxa, mint hőszigetelő

A reluxa, hasonlóan a többi árnyékolóhoz, hőszigetelő tulajdonságokkal rendelkezik. Az ablaktól néhány centiméterre helyezkedik el, ezért nyáron kint tartja a meleget, télen a hideget. Népszerűségét annak köszönheti, hogy esztétikus megoldást nyújt elérhető áron, és felszerelése rendkívül egyszerű. Tisztántartását könnyedén végezhetjük, leszerelés nélkül tisztíthatjuk.

Egyedi méretű reluxa

A reluxa szerkezet színét igazíthatja a nyílászáró színéhez, a lamella színeit széles színválasztékból választhatja ki, így remekül illesztheti otthonának hangulatához. A tetőtéri vagy a bukó-nyíló ablakokhoz készülhetnek a reluxák feszítőhuzalos megvezetéssel is, így az árnyékoló az ablak bármelyik pozíciójában az üveg síkjával egyvonalban marad. Amennyiben egyedi formájú reluxát szeretne, megvalósítjuk elképzelését!

A reluxákat működtethetjük gyöngylánccal, vagy elérhető az üvegpálcás kialakítása is. A motorizált változatok természetesen összeköthetőek fényérzékelőkkel, így nap közben nagyjából konstans fényviszonyokat tarthatunk irodánkban, otthonunkban. Amennyiben ezzel kapcsolatos kérdése van, keresse Ügyfélszolgálatunkat!

További információk

Maximális szélesség

Maximális magasság

Szerkezet színe

, , , , , ,

A lamellák színe

, , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Működtetés

Üvegpálcás, Gyöngyláncos

Kivitel

Normál, Feszítőhuzalos

Fontos tudnivaló

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Reluxa, 25 mm-es lamellával” értékelése elsőként

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük