Gyöngyláncos sávroló

26 192 Ft

Modern, hangsúlyos és elegáns

Színválaszték

Ingyenes kiszállítás 150 000 Ft fölött

Bizonytalan, hogy mire is van szüksége? Kérjen visszahívást!

Ha nem tudja biztosan, hogy ez az árnyékoló a legjobb választás-e az Ön számára, vagy elveszett a méretek és kivitelezési lehetőségek között, akkor adja meg adatait, mi visszahívjuk és egy ingyenes konzultáció során segítünk választani!

Ez a sokoldalú sávroló csavaros rögzítéssel függeszthető ablakszárnyra, tokra vagy falsíkra egyaránt. A modern lakberendezési stílus elegáns árnyékolója, nem bitorolja a teret, mégis hangsúlyos esztétikai eleme lehet a helyiségnek.

Nagyméretű sávroló

Szélesebb mérettartományokban gyártható, nagyméretű üvegfelületek esetén egymás mellé sorolva is esztétikus a megjelenése.
Kiválóan illeszkedik minimál stílusú lakásokba, irodákba, közösségi terekbe, elsősorban azoknak ajánljuk, akik nem elégszenek meg hétköznapi megoldásokkal, és valami exkluzívabb megoldást szeretnének.

A sávrolók textiljei csíkozott kialakításúak, a fényzáró és a fényáteresztő sávok váltakozva helyezkednek el. A textil egyik vége a szerkezethez van rögzítve, míg a másik vége egy alumínium tengelyre tekeredik, melyet gyöngylánccal tudunk meghajtani.

Ajánljuk azoknak, akik egy modern árnyékolóra vágynak, és a mernek a megszokottól eltérni, szerintünk nem fognak csalódni.
A textilek széles színválasztéka lehetővé teszi, hogy bármilyen stílusú környezetbe könnyedén illeszkedjen!

  • nyitott szerkezetű
  • lefutó nélküli típus
  • ablakszárnyra, ablaktokra vagy falsíkra
  • csavarozással rögzíthető

Sávroló, árnyék és design

Távol tartják a kíváncsi tekinteteket és biztosítják a kellemes fényviszonyokat. Elegáns megjelenésük és jellegzetes fényhatásuk kellemes hangulatot teremt. Hangsúlyosak, ám mégsem hivalkodók, kiválóan belesimulnak otthonok, irodák és akár üzletek belső designjába is. Egyediségüket és egyben funkcionális előnyüket is adja, hogy a textil felületükön sötétítő és fényáteresztő csíkok váltakoznak, a textil duplán fut, az egyik vége a szerkezethez rögzített, a másik vége pedig egy alumínium tengelyre tekeredik. A vászon magasságának és a két egymást követő sáv mozgatásával változtathatjuk a beengedett fény mennyiségét.

Korszerű árnyékoló

Több féle szerkezeti kialakításának köszönhetően rögzíthetőek az ablak előtti függőleges falsíkokra, szerelhetőek az ablakok szerkezetére vagy a szárnyára, alkalmazási lehetőségeinek csak a fantázia szab határokat. Készülhetnk függőleges vezetősínekkel, vagy anélkül is, a szerkezetük tengelye pedig lehet látszó kivitelű, vagy alumínium tokba rejtett is, mindez jelenleg 4 féle kialakításban elérhető.

Széles színválaszték

A kiváló minőségű textil taszítja a szennyeződéseket, nem látszik meg rajta a por, vagy a kéznyomok. Vászonválasztékunk 103 letisztult modern színéből könnyedén megtalálhatja az otthonába legjobban illő összeállítást!

Gyöngyláncos Sávroló mérési útmutató

A sávroló mérése esetén minden esetben a gyártási méretet kell megadni!

Szélesség: A kívánt textilszélességhez (árnyékolandó felület) adjunk hozzá 4 cm-t.

gyongylancos savrolo szelesseg bemeres

Magasság: A kívánt textil magassághoz (árnyékolandó felület) adjunk hozzá 4,2 cm-t.

gyongylancos savrolo magassag bemeres

 

További információk

Maximális szélesség

Maximális magasság

Tengely átmérő

25 mm

A tartó színe

,

A lánc színe

,

Színválaszték

A jelölések jelentése:

BO – fényzáró textil, mely a szoba felé színes, kifelé fehér 

BO BB – fényzáró textil, melynek mindkét oldala azonos színű 

BO BS – fényzáró textil, mely a szoba felé színes, kifelé alupigmentált (design elem)

 

Alyssa

Alyssia II

Alyssia III

Grace

Grace II

Grace III

Grace IV

Grace V

Grace VI

Grace VII

Grace VIII