Rugós Roletta

8 581 Ft

A roletták korunk egyik legnépszerűbb beltéri árnyékolói.

Színválaszték

Ingyenes kiszállítás 150 000 Ft fölött

Megbízható webáruház

Leírás

Rugós RolettaRugós roletta

A roletták korunk egyik legnépszerűbb belső árnyékolói, a rugós roletták pozícióját az alsó pálca húzásával fokozatosan állíthatjuk. Elsősorban kisebb ablakfelületekre ajánljuk, nagyobb méreteknél működtetése már nem stabil. A rugós roletta felszerelése nem igényel különösebb szakértelmet, praktikus és rendkívül esztétikusan illeszkedik az otthoni és munkahelyi környezetbe is. Helyigénye kicsi, kezelése egyszerű, bármilyen magasságban megállíthatjuk.

Egyedi méretre gyártott roletta

A roletta területe nem lehet több, mint 3,5 m2, maximum szélessége és magassága 200 cm lehet.

Roletta textil kínálatunk 150 színből áll, a jól eltalált színválasztással a legegyszerűbb roletták is feldobják ablakainkat. Csavarozással szerelhetjük fel, mennyezethez, falhoz, a roló nem csökkenti a hasznos üvegfelület méretét. Tok nélkül készült típus, szabadon lógó textil, a szövetbe varrt fa ellensúlyként szolgál. A roletta vászon anyaga gombásodás ellen kezelve van, ellenálló a szennyeződéseknek, a port taszítja, kéznyomaink nem látszódnak meg rajta.

150 különböző textil mintából választhat, megtalálhatja az otthonához, munkahelyéhez legjobb illő színvilágot. Felszerelése nem igényel különösebb szakértelmet, csavarozással rögzíthetjük ablak fölé, ablaknyílásra, akár mennyezethez. A felszerelt árnyékoló nem csökkenti a hasznos üvegfelület méretét.

Termékeinkre 2 év garanciát vállalunk szakszerű felszerelés esetén.

Rugós roletta felszerelése és helyes felmérése

Roletta ablakszárnyra

Szélesség: mérjük meg, mekkora szélességű felszínt szeretnénk a vászonnal takarni (csak az üveget mérjük, vagy az üvegléceket is? Esetleg takarjon még jobban a szárnyra, hogy a szélén se jusson be fény?) és ehhez a mérethez adjunk hozzá 30 mm-t. Ugyanakkor fontos odafigyelni, hogy álljon is rendelkezésre oldalanként 15-15 mm a rögzítéshez. 

Magasság: itt is azt adjuk meg, hogy mennyit szeretnénk takarni (általában az üvegléceket itt is belemérjük) valamint adjunk hozzá 44 mm-et, mert ekkora a vászontekercs mérete. Itt is fontos odafigyelni, hogy álljon rendelkezésre felül az a 44 mm a szereléshez. 

Roletta ablaknyílásba

Az ilyen esetekben a teljes ablaknyílás szélességét ki szokták használni. 

Szélesség: ablaknyílás szélessége legalább 3 helyen mérve, abból a legkisebbet válasszuk ki és vonjunk le belőle 5 mm-et.  

Magasság: ablaknyílás magassága, majd a kapott értékből vonjunk ki 5mm-et. 

FONTOS odafigyelni ennél a szerelési módnál, hogy a roletta tekercs számára 62mm hely szükséges, és még a záróléc számára is kell legalább 25, ezért 88-90 mm szabad hely szükséges, hogy a szárny ki tudjon nyílni! 

Roletta falsíkra

Ebben az esetben a falnyílás elé, a falsíkra kerül a roletta. 

Szélesség: mérjük meg az ablaknyílás szélességét legalább 3 helyen, válasszuk ki a legnagyobbat, majd adjunk hozzá oldalanként annyit amennyit szeretnénk még kitakarni, majd adjunk hozzá további 40 mm-et. 

Magasság: mérjük meg az ablaknyílás magasságát, adjuk hozzá esetleg mennyi további takarásra van szükségünk és 42 mm-t a vászontekercs számára. (mérjük meg az ablaknyílás magasságát, majd adjuk hozzá a takarni kívánt területünket és vászontekercs méretét, ami 44 mm.) 

További információk

Maximális szélesség

Maximális magasság

Maximális felület

Színválaszték

Adriana

Carina

Carmen

Isabela BO

Lucy

Madeira

Melisa

Melisa BO

Melisa BO BB