Hívjon minket: +36 70 308 0787

Ingyenes szállítás 150 000 Ft fölött*

Somfy Beltéri Kamera

75 990 Ft

Somfy beltéri kamera széles látószöggel, éjjellátó üzemmóddal, 8x zoom-mal, hangolja könnyedén okosotthonához. 5 év gyártói garancia.

A maximális biztonságáról a Somfy beltéri kamerája gondoskodik. Ahogy valami szokatlant érzékel a Plug & Play biztonsági kamera push üzenetet küld az eszközére. A felvételt élőben nézheti, vagy az elkészült képeket és videókat lementheti vagy tárolhatja Dropbox fiókján. 

Somfy Kamera – Full HD minőség 

somfy belteri kamera

130°-os látószögű kamera, beépített éjjellátó módjának és a Full HD tűéles minőségének köszönhetően megbízható figyelem alatt tarthatja otthonát. A kamera egyből bekapcsol, ha mozgást érzékel, ami 30 másodperces videót rögzít. Egyszerre láthatja az összes kameráját, és irányíthatja a mozgásérzékelők állapotát. A beépített hangszóró és mikrofon által Google Asszisztens, Amazon Alexa és az IFTTT szolgáltatásokkal is kompatibilis. Hallgathatja az élőben zajló eseményeket is, vagy beszélni is tud a kameráján keresztül. 

Privát szféra 

Használja a diszkrét takarólemez funkciót, a lencse fizikailag meggátolja a felvételek készítését. 100%-os diszkréciót biztosítva Önnek. Mindezt automatikusan, ahogy belép a szobába. Optimalizálja, mely területeket akarja ellenőriznimozgásérzékelőket könnyen tudja aktiválni vagy inaktiválni eszközén. Attól sem kell félnie, hogy bármit is eltárolna a felhőben, hiszen ebben a módban nem készít semmilyen felvétel. Minden másról pedig 24 órán keresztül tárolja a felvételeket a felhőben, amit letölthet könnyedén az alkalmazásból. 

Kifinomult mozgásérzékelés 

 A Somfy Vision technológiája képes különbséget tenni a különböző mozgások között. Meg tudja különböztetni, ha valaki a ház körül mozog, vagy csak a faágak mozognak a ház előtt.  Köszönhetően, 2 technológiának, kombinálták a képelmezést,  valamint az infravörös érzékelést. Így könnyedén beprogamozhatja azt is, ha nem szeretné házi kedvencét nyomon követni. 

Csomag tartalma:

• Somfy beltéri kamera
• Állítható talp
• Micro USB kábel
• USB adapter (5V / 1,5 A)
• Cserélhető dugvilla
• Újraindító tű

5 év gyártói garancia.

Cikkszám: 2401507 Kategóriák: ,
Ingyenes kiszállítás

150 000 Ft fölött*

Előzetes felmérés

Igény esetén

Garancia

Szakszerű beszerelés esetén

100% Biztonságos fizetés

Online vagy készpénzben