Somfy Situo 1 Variation A/M IO

38 900 Ft

Somfy Situo 1 Variation A/M IO csatornás zsaluzia távirányító, IO rádiós rendszer. A lamellák dőlésszögének állítása a görgő segítségével.

7 készleten

Ingyenes kiszállítás 150 000 Ft fölött

Somfy Situo 1 Variation A/M IO – 1 csatornás IO zsaluzia távirányító

1 árnyékoló vagy 1 árnyékoló csoport vezérlésére alkalmas, kifejezetten zsalúziákra és  reluxákra tervezve, a lamellák dőlésszögének irányíthatóságával. Fel, Középen a My és a Le gombok találhatóak meg a távirányítón, a többi távirányítóval ellentétben a középső gomb kialakításának köszönhetően könnyedén tudjuk irányítani a lamellák dőlésszögét.

Somfy Situo 1 Variation AM IO

Lamellák dőlésszögének állítása

Fel, My és a Le gombok találhatóak meg a távirányítón, a többi távirányítóval ellentétben a középső gomb kialakításának köszönhetően könnyedén tudjuk irányítani a lamellák dőlésszögét. 

A gombok funkcióit tekintve a Fel a zsalúzia nyitását (vagy lámpák felkacsolását vagy fényerősség növelését szolgálja, hhosszan lenyomva tartjuk). A Le gomb pedig a zsalúziák zárást (lámpák leoltását, fényerősség csökkentését, ha hosszan lenyomva tartjuk) szolgálja.

Somfy Situo Variation zsaluzia távirányító

Somfy IO rendszer

 A távirányítóhoz fali tartó konzolt is adunk. Az elem töltöttségét kijelzőn követhetjük, kommunikációja egyirányú. Belső használat esetén hatótávolsága 15 méter.